[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=863639#p863639:1ne3up9x je napisao(la):milica5 » Ned Jul 11, 2021 12:33 pm[/url]":1ne3up9x][url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=863515#p863515:1ne3up9x je napisao(la):Hlodoveh » Sub Jul 10, 2021 5:35 pm[/url]":1ne3up9x][url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=863489#p863489:1ne3up9x je napisao(la):Džo » Sub Jul 10, 2021 2:45 pm[/url]":1ne3up9x]Dobar dan dobri ljudi procitala sam ovu temu od A do Š,zainteresovani smo za kupovinu stana u ovom naselju u nastajanju,ideja nam se svidja ali mi fali informacija.Naime vidim da se ne pise skoro nista u vezi one zgrade izmedju E i EP.Da li imate informacije o njoj,kad ce papiri,koliko je kvadrat,da li je zaista na klizistu,kada se planira zavrsetak i useljenje,sta je ustvari problem sa tom zgradom?Jer vidim da nema reklama za nju,na forumu se skoro uopste ne spominje i ta zgrada mi je poput neke misterije,ona se gradi i napreduju radovi a informacija nikakvih nema.Takodje ne zanima kakvi su ti frontalni stanovi u smislu toplotne i zvucne izolacije zbog toliko prozora,i uopsteno kakav je kvalitet gradnje i zvucna izolacija?Jer nam je strasno vazno da ne slusamo sta nam komsija radi i prica :roll: Uostalom bicu zahvalna na bilo kojoj info o toj zgradi
Sasvim pristojno napreduje za sad. Ceka se gradj dozvola zbog izmena i dodavanja sprata koliko sam skapirao. Jos nije bio predugovor zato vrv i ne reklamiraju. Dosta stanova je prodato vec, ja sam rez u martu i bilo je poprilicno popunjeno. Prednji stanovi su prodati koliko sam razumeo. Bolje su lamele A1,B1 i C1 nego A2 b2 i c2 zbog vise svetlosti.
Ima maketa objekta u izlozbenom prostoru. Cena je bila kad sam ja rez 1360+ PDV za stanove od 45-46 m2. Doduse ja sam uzeo treci sprat nizi su jeftiniji ali mislim da su svi rez sad.
Pozdrav i od mene
Ja sam rezervisala stan u toj zgradi. Radovi solidno napreduju, trenutno se postavlja stolarija. Nama su rekli da ćemo predugovor potpisati u avgustu/septembru. Mi smo platili kvadrat 1410+PDV - treći sprat lamela A1. Cene kvadrata naglo skaču. Većina stanova u toj zgradi je prodata. Cena kvadrata je jeftinija za niže spratove i lamele 2.
Nama je rečeno da će useljaj biti na jesen sledeće godine. Kvalitet gradnje je dobar. Sama lokacija ima ogroman potencijal. Smatram da je investicija u nekretninu u tom delu grada dobar potez.
[/quo
Hvala Vam na odgovoru!Slazem se da ima veliki potencijal,vidim da su komsije slicnih shvatanja i zelja,ocekujem pretezno mlade parove sa decom,samo jos kad bi se investitor malo dozvao pameti da ostave mesta za zelene povrsine i parkice,i naravno potreban je neki veci market,posta,banka.....o vrticu i skoli ne vredi ni govoriti koliko vidim,jasno je da ce i to vrlo brzo trebati.I naravno brine me sta ce da bude ispred tih zgrada i iza premiuma.Malo me nervira to sto stalno menjaju plan i prodaju jedno pa onda nakrkaju novu zgradu,i jako mi je ruzno sto prodaju pogled i podignu cenu kvadrata zbog pogleda koji ce da zaklone za godinu dana.....tako da ima tu dosta zamerki,a moglo bi da bude bas fantasticno naselje