Projekat za gradjevinsku dozvolu se izradjuje na osnovu izdatih lokacijskih uslova. Ukoliko je projekat izradjen a nije u skladu sa izdatim lokacijskim uslovima ne moze proci tehnicku kontrolu niti dobiti gradjevinsku dozvolu. Ukoliko im sad izdaju nove lokacijske uslove koji odgovaraju izgradjenom objektu samim tim ce I projekat PGD biti u redu I moze se predati za gradjevinsku dozvolu.A sta znaci ovo izmena lokacijskih uslova? To ima veze sa gradjevinskom dozvolom?
Razumem, hvala na objasnjenju.Projekat za gradjevinsku dozvolu se izradjuje na osnovu izdatih lokacijskih uslova. Ukoliko je projekat izradjen a nije u skladu sa izdatim lokacijskim uslovima ne moze proci tehnicku kontrolu niti dobiti gradjevinsku dozvolu. Ukoliko im sad izdaju nove lokacijske uslove koji odgovaraju izgradjenom objektu samim tim ce I projekat PGD biti u redu I moze se predati za gradjevinsku dozvolu.
Vaistinu se rodi! Srećan Božić komšije budućeХристос се роди!
Срећан Божић драге комшије
Komsija, uz duzno postovanje, jasno mi je da treba da placam racune koji glase na moje ime. Ovaj racun glasi na Sunnyville d.o.o ali je vezan za moje brojilo.Ako je racun za el. energiju na vasem imenu, znaci da ste prijavili potrosnju i placate vi.
Mislim da je najvaznije Faktor ko treba da plati racun a to je, ko je potrosio struju !@Bandolero22
Izvinite, nisam znao da i to moze biti slucaj, da struja ide po stanovima, a da racun glasi na Sunnyville. U tom slucaju ja bih se raspitao ali definitivno ne bih placao dokle god ne pise moje ime na racunu, pogotovo ako je to tzv. industrijska struja.
Niko tu nama nije izašao u susret jer su stanovi kupljeni i isplaćeni odavno, a evo i nekih cinjenica:Mislim da je najvaznije Faktor ko treba da plati racun a to je, ko je potrosio struju !
Ako ste vi potrosili tu struju jer ste se uselili pre neo je struja prebacena na vase ime,onda vam je sunnyville izasao u susret dozvoljavajuci da koristite njihovo brojilo
Necete dobiti istu cenu kod dva ralicita majstora. Kad smo se mi raspitivali razlika u ceni je bila par hiljada evra. U svakom slucaju sve je poskupelo drasticno.Da li je neko skoro radio namestaj po meri,kakva je otprilike cena izrade kuhinja sada?
Ćao, nema šta da plaćate nešto što nije vaša obaveza. Obaveza se stiče potpisom ugovora sa EPSom koji potpisujete po osnovu vlasništva. Stara dugovanja koja ne glase na vaše ime nisu vaš problem niti iko može da vas pravno goni zbog neplaćanja. Naravno ukoliko niste nešto dodatno potpisivali sa investitorom.Fazon je sto ako Sunnyville to ne plati, nama ce iskljuciti struju.