[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=503027#p503027:38l0v74n je napisao(la):
derikoza » Ned Dec 24, 2017 1:34 pm[/url]":38l0v74n]Kod privatnika danas nekih desetak radnika. Radi se na šmirglanju i krečenju ulaza. U većini stanova u trećoj lameli su postavljeni parket, radijatori, a tuš kabine su raspoređene po stanovima i čekaju montažu. Unutrašnja vrata su postavljena u većini stanova. Čini mi se da su na 1. Ili 2. spratu krenuli i sa postavljanjem parket lajsni. Na 5. spratu nije ništa urađeno u stanovima ali to su i oni najskuplji. Ivičnjaci postavljeni i ispred prve zgrade privatnika. Ima tu još posla na unutrašnjim radovima za jedno mesec-dva. Garažni deo nije još ni blizu završetka ali realno da bude sve završeno do ili tokom februara.
Ja sam nekoliko puta ulazio u onaj najveći stan na poslednjem spratu. Jeste super, ali ko će da čisti onoliki stan, reče moja žena i kupismo manji. :wink:
Šalu na stranu, dobro je da idu radovi, vreme ide na ruku, tako da je ljudski nadati se da se uskoro skućimo.
Sent from my iPhone using Tapatalk