Ulicni basketas
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 04.11.2017.
- Pohvaljen
- 117
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=496180#p496180:38e176eu je napisao(la):vlilis » Pon Nov 27, 2017 2:33 pm[/url]":38e176eu]Ma ko mrači, naprotiv, nisi me pažljivo pročitao.
Samo sam hteo da preporučim kupcima da fokus prebace na stvari na koje mogu da utiču, umesto što upravo podgrevaju jedni drugima nezadovoljstvo sa nečim na šta ne mogu.
Konkretno: završetak ulice na Višnjici zavisi od izvođenja radova dva javna preduzeća - možeš jedino da trepćeš i čekaš, od nerviranja samo još veća muka. Na Dedinju bi se već našao neko da to pogura. Ni meni se to ne sviđa, ali ovo je Srbija, ne znam šta ti tu nije jasno.
Da, to ti je bio prvi post, koji nisam ni čitao. I dalje ne želim da ga pročitam, ni da ga komentarišem, drugi su to već uradili. Ovaj drugi sam pročitao više puta i jasno se vidi da nas smatraš idiotima, jer smo po tebi kupili stan na pogrešnom mestu, od pogrešnog prodavca. Smatram da nisi u pravu, a na prodavcima je da te demantuju. Narednih dana ćemo videti kako će se situacija odvijati, pa ne verujem da će ovo još mnogo kasniti. Sada mnogo toga zavisi i od vremenskih uslova, koji su još uvek dobri za ovo doba godine.