Crowley » Sub Maj 29, 2021 7:43 pm[/url]":1rh7u23n]Da znamo da ce cena kvadrata rasti, svi bi investirali novac ovde. To sto pitas niko ne moze da ti kaze za sigurno, na tebi je da uradis istrazivanje i na osnovu toga doneses odluku da li je dobra investicija. Naselje je jos mlado i ne zna se da li ce uspeti kao Stepa Stepanovic. Moze i da ne uspe kao Vojvode Vlahovica, to niko ne zna.
Slusati savet za investicije na forumu nije pametno. Jedino sto mozes da procitas su iskustva i na osnovu toga doneses
Koji su parametri za to da li je neko naselje uspelo ili nije po Vašem mišljenju?
Moram da priznam da sam morao za ovo u V. Vlahovića da guglam, da vidim gde je i o čemu se radi. Koliko sam razumeo, ogroman problem tamo je nedostatak parking mesta, pa se ljudi masovno parkiraju na trotoaru, što onemogućava normalno kretanje pešaka i stanara; nedostatak kontejnera i stoga velika količina đubreta na sve strane, mahom prouzrokovana lošim vaspitanjem rezidenata; mali broj ili nepostojanje uslužnih objekata (banka, prodavnica, bankomat, frizer itd); previše betona i jedno jedino igralište za decu u koje nije dobrodosao bilo ko?...itd...itd...
Smatram da problema parkinga ne bi trebalo da bude u velikoj meri ovde - trebalo bi da ga ima dovoljno, što se tiče cene istih, mislim da su korektna. Vezano za ostale stvari..verujem da, to da li će neko naselje uspeti ili ne, najviše zavisi od samih stanara koji žive u naselju, njihove želje da imaju kvalitetan život i suživot sa komšijama, a čitajući ovaj forum nadam se i verujem da će takvi pristojni i kulturni ljudi biti u većini, pa da će se, uz zajedničku želju i organizaciju, uspeti sa idejom kreiranja jedne lepe sredine gde će se moći lepo živeti i podizati klince.
Makar ja to tako posmatram
Pozdrav