Šta su radili u proteklih 6 meseci
Dobro, nisam toliko naivan da mislim je ovo kod nas moguće u neko skorije vreme nego mi bilo zanimljivo, a ovo mu dođe najpribližnija tema za to.Ali samo zato što su ostavili prostora i za taj novi most.
NAsipali plac mesecima.Brate mili, koje mrcvarenje.
Šta su radili u proteklih 6 meseci, što za to vreme nisu pripremili sve za podizanje luka?
Nisu skoro ništa radili već mesecima na metalnim navozima koji treba da prihvate luk mosta sa barži.
Ovo je slika stanja dva jedina navoza na kojima se nešto radilo 25. febuara 2025.
Pogledajte prilog 240150
A ovo je skoro isto stanje na njima 23. maja 2025.
TRI meseca su protraćili.
"Može narod sa gura po autobusima i čeka u saobraćajnim gužvama, njima to nije problem"
Pogledajte prilog 240151
Druagr kaže da ne smeju da pobijaju šipove uz obalu jer je detektovan neki metal u dnu reke. Treba neko da im potpiše da je bezbedno da se rade radovi.
Do tada se je*******uckaju sa starim stubom.
pa pretraga dna (3-6 meseci) gde ce pronaci svasta, od kostiju brontosaurusa, do modernog naoruzanja...
Druagr kaže da ne smeju da pobijaju šipove uz obalu jer je detektovan neki metal u dnu reke. Treba neko da im potpiše da je bezbedno da se rade radovi.
Metal? Mozda je neka kupola svemirskog broda kao na SkinWalker ranch-u gde ne smeju da kopajuDruagr kaže da ne smeju da pobijaju šipove uz obalu jer je detektovan neki metal u dnu reke. Treba neko da im potpiše da je bezbedno da se rade radovi.
Ćup deda TrajkaKo zna na šta su naišli. Baš mi je drugar naglasio da je detektovano "nešto metalno" i oni neće da ništa tu rade dok ih nadležni ne uvere da je bezbedno.
Ovo je možda Tripkov. Trajkov su izvadiliĆup deda Trajka![]()