[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=621580#p621580:gaspzdbu je napisao(la):lanmibg » Pet Maj 10, 2019 10:22 am[/url]":gaspzdbu][url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=621355#p621355:gaspzdbu je napisao(la):ben10 » Čet Maj 09, 2019 11:40 am[/url]":gaspzdbu]
Sto se tice odrzavanja kome se zalite ovde??? Znate gde je upravnik znate gde je GDS? Na forumu niko nece resiti taj problem.
Ja se useljavam u G do kraja godine pa ako bude takvih problema sigurno cu reagovati a Vi ne morate... Bolje ovde da mracite od toga bas ima koristi...
E moj buduci komsija, mi kao da ne zivimo u istoj drzavi...
Kazes upravnik? To onaj nametnuti i iz iste firme koja radi odrzavanje?! Izabran jedan, pa se umesto njega nakon dva tri meseca pojavljuje drugi bez ikakvog zvanicnog obavestenja o zameni. Dostupnost 24h, kada pozoves ne javlja se. Kada trazis sastanak izbegava. Prijavljujes probleme zvanicno gds-u i upravniku niko ne reaguje. Pa sam taj upravnik izjavio, licno sam cuo, da vodi preko 130 stambenih zgrada plus da mu ne pada na pamet da sastanci sa nama kad mi to trazimo. Posaljes mu spisak problema koje su za resavanje i u njegovoj nadleznosti covek ni prstom ne mrda. Ali zato ima precih poslova. "Komunicira covek sa mobilnim operaterima po pitanju dokumentacije za antene i bazne stanice i kako kaze "eventualno stetne posledice po zdravlje stanara" iako mu je jasno naznaceno da su stanari protiv postavljanja i da nema svrhe da komunicira o tome vec da resava tekuce probleme! Odrzavanje se placa direktno GDS-u a oni placaju IPM-u. Placa se milion stavki koje cak i ne postoje u naselju, rok za placanje je 10. u mesecu a ukoliko ne platite ide ne tako mala kamata.
Da naglasim niko od komsija ne bezi od placanja odrzavanja ali cifra koja se trenutno placa a nivo usluge je nula je teski bezobrazluk, posebno imajuci u vidu da je na 70% zemljista gradiliste, prasina na sve strane, korov na zelenim povrsinama, vec je obijeno par ulaza gde su pokradeni pp aparati i preko 20 hidrantnih creva iz podzemne garaze. I sve to pored video nadzora i sve to pored obezbedjenja koje je na 20m od objekata.
Tako da moj buduci komsija, zivi bili pa videli kad se uselis u G. Ovo ti je bukvalno borba sa vetrenjacama gde su svi povezani kao creva, pocev od GDS-a i firme za odrzavanje IPM, preko upravnika koji je iz iste firme i gde pokrivaju jedni druge i razvlace sve i kupuju vreme dok ne istekne garancija. Pet meseci je proslo od prvih useljenja i iskreno ne znam da li je reseno bar 5% problema, ako ne i manje.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=621392#p621392:gaspzdbu je napisao(la):direktor » Čet Maj 09, 2019 1:37 pm[/url]":gaspzdbu]Sta vec vam popalili pp opremu divno ....
Popalili ima mesec dana. Podzemna garaza opustosena, nije ostalo nijedno hidrantno crevo. Provalili su cak i u ulaze i popalili odatle. Navodno prijavljeno mupu od strane upravnika, no i dalje ne dostavlja zapisnik o kradji i ne odgovara na pitanje nadoknade stete.
Jasno mi je sve znam. Vas bar ima manje nego nas u G. Zasto lepo ne krenete od vrata do vrata skupite dovoljan broj potpisa i ne smenite upravnika. Izaberete nekog iz vaseg ulaza ko ce da se zalozi za svoju zgradu pa i da mu platimo jos vise vredece ako treba. On ima pravo uz vase odobrenje i saglasnost da ode u GDS i da trazi raskid ugovora sa IPMom iz opravdanih razloga i pored toga sto nam je to nametnuto ugovorom a ne bi smelo.
Da vidis kako ce da ciste onda i regulisu creva inace ce izgubiti celo naselje...
Jasno mi gde zivimo... i na zalost sve mora na misice kad radis sa takvim uvezanim da in ne prozivam sad.
Jedva cekam da se uselim, a onda da popijemo pivo i osmislimo strategiju.
ako se dobro secam ti si bio inicijator i za akciju za slobodnog zidara ali nisi dobio potrebnu podrsku ocigledno.
I da ti kazem ako je vetar previse jak i vetrenjace su ranjive