Ja nigde nisam napisao da sam kupio stan, cak sta vise rekao sam da sam u procesu kao potencijalni kupac. Advokate sam pominjao iz razloga sto danas u ovo vreme za cas mogu da te zavrnu, pa da do toga ne bi doslo, naravno da cu angazovati pravnika da sve proveri do tancina, pa je tako i u ovom slucaju.
Evo meni prvom nisu rekli kada sam bio na gradilistu da parking mesta nece biti slobodna, cak i dok su mi u show roomu pokazivali maketu su naveli da ce ispred i oko objekata imati parking mesta, pri tom ne navodeci da ista nece biti slobodna. To je obmana broj jedan.
Obmana broj dva, je da mi je receno da je uslov za kupovinu stana garazno mesto, sto se i sami vidite ispostavilo kao netacno jer su ljudi kupovali stanove i bez garaznog mesta.
Trece, ako investitoru ispred nosa, ciji su predstavnici svakodnevno na gradilistu, jedan id*** nelegalno pregradi trecinu hodnika, a investitor navodno pre tri nedelje prijavi inspekciji i jos kaze da je poslao urgenciju, i od toga ne bude nista, ko ce meni ili tebi garantovati da se sutra isto nece desiti na tvom ili mom spratu? E takve stvari se na pocetku suzbijaju a ne, nema veze mene to je dotice, to nije moj ulaz itd. E takve stvari kupca treba da brinu. Sada i vise nego ocigledno da je to uradjeno uz zeleno svetlo GDS-a i mozemo samo da zamisljamo za koju lovu i ko je u pitanju.
Cetvrto, muljanje oko profesionalnog upravnika. Alarm za uzbunu je bio i sam tekst, link je kacen iz novina, o "pouzdanosti" firme koja se na tender javila sat vremena kao jedini ponudjac za odrzavamje naselja. Za to ce se placati ne tako mala cifra, a onda ajde da ih oderemo jos malo sa nametanjem profesionalnog upravnika koji ce sta raditi? Sve je pod garancijom a on ce se setkati i uzimati novac. Pomnozite za c, d, e objekte, 300 stanova x 300 din, 90.000 mesecno, a pomnozite prosek 2500 za odrzavanje 750.000 mesecno pa vidite kolike su cifre u pitanju.
I na sve to, me pozivaju na sastanak sa direktorom GDS. To naravno da sam pristao ali ne bez pravnika, i nakon toga se vise nisu javljali na moja pitanja.