[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=660157#p660157:1noba322 je napisao(la):
nesazk » Sub Sep 14, 2019 4:40 pm[/url]":1noba322]Razumem ja sta ti hoces, da o naselju pricamo lepe stvari, a da se lose resavaju interno.
Tu postoji jedan veliki problem, niko nikada nije resio problem sa GDS-om interno, cak i oni sa mnogo krupnijim problemima u drugim naseljima. Dok nisu izasli na ulicu GDS ih je maksimalno ignorisao i to se ponavlja ovde. To je prosto sistem kako funkcionise drzava i GDS uvek misli da je to najbolja opcija da izvuce meksimum za sebe.
Da li nas je GDS mesecima zamajavao sa clanom 70 ZPI u vezi parking mesta i kako ih ne moze prodavati nego samo izdavati da bi sada naprasno ona postala posebni delovi objekta - garaze, uredno se mogu prodavati. I ti sad kazes ako je po zakonu bice sklonjeno. Ako nije po zakonu zasto je uopste postavljeno?
Sam si rekao da smo platili maksimalnu cenu za sve - i za stanove, i za odrzavanje.
Da li po tebi buduci kupac treba da dodje i plati maksimalnu cenu za sve a da zivi u grcu jureci advokate, cate, da ide i do Skupstine da bi ostvario svoja prava? Jel po tebi to nesto sto se dobija za maksimalnu cenu? Da nametnuti upravnik i to na 3+3 godine sto je van svake pameti ignorise sve sto stanari pomenu? Jel mislis da to nije deo cene stanovanja ovde?
Dok se ne srede problemi nemam sta da hvalim jer nema svrhe, necu da hvalim konzervu za koju jos nemam otvarac.
Kad budem u posedu svega sto sam kupio, i kad budem svojim glasom odlucivao za stvari za koje po zakonu odlucujem za svoj novac, tek tada ce postojati mogucnost da se zivi pristojno.
Lepo su oni sve to smislili, zauzeli startne pozicije, okovali deo parcele, nametnuli upravnika i sad ce godinama sa nama da se raspravljaju, cenkaju i pregovaraju. A njima nase pare samo kaplju iz meseca u mesec. Pa bas lepo, svaka pohvala za to.