Filip 01
Advanced
- Učlanjen(a)
- 27.02.2023.
- Pohvaljen
- 7.018
Baba je bila neprijatna ali tehnički gledano nije pravila incident odnosno nije remetila javni red i mir. Čak je prilikom komentarisanja pričala tiše nego što pričaju neke životinje kod mene na poslu a kad su u prostoriji i na 2 metra jedno od drugog.
Samim tim, mislim - ali ne tvrdim - da policajka i nije baš imala neki povod da joj traži ličnu kartu. Mogla je samo da joj kaže molim vas produžite i ne ometajte ove ljude.
Ja bih bio srećan da su takvi ljudi najveći problem i najveći SNS bastioni. Ali nisu. Nažalost, ta besna i hipnotisana bakuta je med i mleko naspram onih koji se zaleću u ljude, rugaju se Dijani Hrki, puštaju LRADe na ljude, pale lokale, buše gume, itd...
Evo ako grešim može @Noki ili neki drugi pravnik da me ispravi ili da da svoje tumačenje. Ali ja mislim da baba suštinski nije ometala javni red i mir.
2. Први пут зато што сам прешао трамвајске шине док је ишла патрола без ротације, где ми је пандур рекао "шта ти мене гледаш испод ока, не смеш да ме гледаш кад пролазим"???????. Други пут сам седео на клупи у отвореном тржном центру где се продрао УСТАЈ! ЛИЧНЕ КАРТЕ!.Хајде сад искрено, колико вас су икада без икаквог разлога легитимисали на улици, и били непријатнији од ове полицајке?
А полицајци те никад нису без икаквог разлога зауставили на улици?
Druže, jesi ti svestan da možemo sad golog da te skinemo ovde?А полицајци те никад нису без икаквог разлога зауставили на улици?
Zato su i odabrali time da se baveKoje supermoći oni imaju, zavidim im.
Наравно да јесу и да нису као ми. Грчка буквално живи од туризма и привреде јер им је то највећи приход. Пољопривредници од тога живе, и ако пољопривреда пропадне, Грчка је капитулирала.A sami poljoprivrednici su daleko bolje sindikalno organizovani. Naše vlast razbije partikularnim ustupcima pojedincima da se ne ukrupne na nacionalnom nivou.