AleksandarGrf
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 21.10.2015.
- Pohvaljen
- 2.692
"kada te budu osedlali" treba da osvane na nekom plakatu. 
Ljudi, Cotra sokoli ljude ne širi defetizam. Sad su stvarno gotoviMislim da urusavanje RTS-a pokazuje da treba nastaviti na dosadasnji nacin, a nikako ne na izbore.
Samo tenzije, samo pritisak.
Gubitak skolske godine je najmanja zrtva.
Jer ovo sledi. Svima. Ako vas nije sramota da zivite u zemlji u kojoj je ovo dole moguce, a vi sedite u kafic i cerekajte se na 100m od studentske blokade RTS-a cele noci, kao ljudi koje sam ja veceras video.
Pogledajte prilog 235861
Tek sada je kriticno. Do sada HUlja nije imao skoro nikakvu stetu. 10% rejtinga je nista kad imas sve instituicije pod kontrolom.Ljudi, Cotra sokoli ljude ne širi defetizam. Sad su stvarno gotovi![]()
Odgovor je satanizam.Ali zasto su ovi vec od 25-45 nezainteresovani i okrenuti sebi, svom telu i putovanjima i svojim vitaminskim sokicima i proteincicima.
Bukvalno su ti ljudi 25-45 vecina na svim protestima do sad.Tek sada je kriticno. Do sada HUlja nije imao skoro nikakvu stetu. 10% rejtinga je nista kad imas sve instituicije pod kontrolom.
RTS je prva institucija koja otezano radi.
Zanima me razlika medju generacijama.
Studenti jedan svet, oni od 25 - 45 drugi svet. Nisu za Hulju, ali nista ih ne zanima (osim statusnih kofeinskih napitaka i putovanja).
Bukvalno su ti ljudi 25-45 vecina na svim protestima do sad.
Znam da ke za neke od vas ovo sve novo ali mi proteste protiv SNS imamo skoro celu deceniju bar jednom godisnje.
To je i demografija koja cini gro opozicionih biraca u tom periodu.
Trubio sam trubom da unesem nespokoj u srecno vece posetioca kafica u blizini blokade.Bukvalno su ti ljudi 25-45 vecina na svim protestima do sad.
Znam da ke za neke od vas ovo sve novo ali mi proteste protiv SNS imamo skoro celu deceniju bar jednom godisnje.
To je i demografija koja cini gro opozicionih biraca u tom periodu.
Ko se realan brinuo, kad je prevazidjena Nova Godina+Bozic, a nece topao aprilski dan. Ta prica je toliko losa da sam sumnjicav prema onima koji je plasiraju.
Večeras ubedljivo najviše ljudi ispred RTS-a. Svi koji su se brinuli da neće biti ljudi za praznike mogu da odahnu.
Tesko da je populacija 25-45 nezainteresovana, oni su predvodnici svakih protesta u poslednjih deset godina i kad god se nesto desava uvek ih je mnogo na ulicama. To je naravno i sada slucaj samo su palicu vodjstva preuzeli studenti i jednim delom srednjoskolci, dakle gen Z. Koji donose jednu novu energiju i svest mora se priznati, malo stariji sada vise prate njih.Jer jasno je zasto su starije generacije uglavnom, ne samo nezainteresovani, nego i neprijatelji studenata.
To smo vec apsolvirali.
Ali zasto su ovi vec od 25-45 nezainteresovani i okrenuti sebi, svom telu i putovanjima i svojim vitaminskim sokicima i proteincicima.
na srecu ja nemam jos 63 godine.Da li si siguran da nisi razgovarao sa samim sobom u ogledalu?
Има доста таквих нажалост. Контраши по природи. Такви највише иду на руку режиму.Razgovarao sa osobom od 63. godine. ultra visoko obrazaovan, ziveo i u inostranstvu. Situiran. Trosi dosta vremena na svoje hobije. Krece su u krugu prijatelja slicnih shvatanja koji su svi situirani i visokoobrazovani.
Ne voli Hulju, ali veruje da je u pitanju obojena revolucija.
Dokaz za to je sto "duboka drzava pod kontrolom americke DP napada desnicarske i neglobalisticke rezime u svetu".
Iako kaze da ne voli Hulju kaze da se u Srbiji nije zivelo nikada dobro kao danas, ponavlja Huljine argumente za to .
Zna da SNS masovno krade, ali "to ga ne zanima".
Nemoguce mu je objasniti bilo sta.
Mislim ipak da je grupa 25-45 neopravdano odsutna i da je njihovo ponasanje uglavnom u stilu obozavanja drustvenog statusa, pa se plase da bi u slucaju prevrata taj status izgubili.
Oni su ti od kojih bi se ocekivalo da se organizuju i prosire plamen pobune.
Oni se nisu organizovali.
Oni nisu nosioci bilo kakvih smislenih akcija, osim sto su ucesnici u besmislenim setnjama.
Sada je situacija najkriticnija i ima jos malo vremena za organizaciju inace ce se Hulja i njegovi konsolidovati i on ce vladati smao drzavnim aparatom bez podrske sto moze da potraje jos dugo. Mozda kratko za njega, ali predugo za nas.
Naaah, to je nemoguće.Cotra, da nije problem u tebi, pitas li se?