Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Ако ишта, ћаци и лојалисти ће бити предмет спрдње и пример срамоте за садашње, и будуће клинце сигурно деценијама.
Ако не и вековима.

Нико ко воли своју земљу јој не прижељкује да буде империја јер су империје дубоко нестабилни политички ентитети, по својој природи неизбежно пуни огорчених грађана који једва чекају да их униште (Османско царство, Аустро-угарско царство, Британско царство итд.). Можеш да имаш иоле успешан мултинационални ентитет само ако је далеко напреднији од својих чланова и они су богатији, уређенији итд. јер су део њега али и тад долази до деградације етничког идентитета, културе и сл. што је ок ако ти је то прихватљиво и желиш да напустиш претходни идентитет зарад новог, мултикулти идентитета. Француска сама се потпуно урушила због свог царства што можеш и да видиш ако одеш тамо, дословно је празна љуштура од нације коју све више чине африканци а све мање људи са икаквим француским пореклом

Израел је можда и најнеуспешнији колонијални пројекат до сада, 75 година траје покушај његовог успостављања уз сву помоћ и новац малтене свих светских сила и богаташа и једини "успех" се огледа у континуалним геноцидима који још нису успели да пониште висок наталитет домородаца. Штавише, што више времена пролази од Холокауста и колонијалних пројеката од давнина то је већи број људи против Израела, малтене све млађе генерације широм света па чак и у Америци која му је главни спонзор су апсолутно против Израела
Камо лепе среће да је Запад против шиптара као што је против Израела, јер би нам то много значило, али није. Изгледа да код њих влада болесна болећивост према њима. Шиптари нсу задовољени са 17% отете територије од нас. Хоће да узму Македонију, Црну Гору, и Србију, ако не и читаву бившу СФРЈ. То је такав назови народ. Подмукло, алаво и похлепно. Видели смо шта су нам радили касних деведесетих и ране 2000. године. Твоји родитељи су довољно стари (као и моји) да се сете инцидента у руднику Трепча годину дана након Титове смрти. Још тад су кренули проблеми са шиптарима.
Srbija je vojna sila, kako te nije sramota tako da pišeš, Vučić lično podigao vojsku!!!
ЖИВЕО ПЕРЦЕДНИК И КУЈ ГА ГЛАСА!!!1!!!!11

Poslednja izmena:
1745009463952.png

Da li je to istina?
RTS boli Hulju.
Ovako bi jedna po jedna mogle da se zaustave i ostalje Huljine institucije.

Da li je moguce da neko u Rusiji direktno postavi pitanje FSB-u ili ruskoj vladi da se odredi oko laznog izvestaja FSB-a o zvucnom topu?
Mozda M. Zaharovoj. Kazu da mrzi Hulju.
Da li znate nekoga ko to moze da inicira?
Demant bi znacio mnogo. Cutanje bi znacilo dalje srozavanje ruske politice prema Srbiji.

Zamolio bi sve ljude sa Starog Grada da barem pola sata budu sa studentima kod RTS-a/ NArocito one koji ionako nocu ne spavaju.
To vam je terapija. Ja sam dosao odatle i osecam se bolje.

Zamolio bih stanovnike Starog Grada da nigde ne putuju, nego da idu na proteste.
Pored svih ostalih razloga, ako Hulja pobedi univerzitet ce biti unisten i vasa deca nece moci da studiraju u Srbiji. Osim na Megatrend like fakultetima. Za debele pare koje ce ici Hulji i radikalima.
Pitanje politicke borbe je sada vaznije od svega.
Vise nije moguc neki treci stav. Ko nije za studente, on je za Hulju.

Poslednja izmena:
Izuzetan govor. Trebao bi da udje u citanke.
Nova Srbija naucila je da postuje druge narode.
Био би одличан говор да се дотични није успут исполивао по српској борби за голи опстанак у Босни/РС. Уосталом, макар у Босну нико из Србије није теран да се бори 90их. А ако се већ затекао тамо онда са поштовањем да се односи према ономе и онима које је бранио (под условом да је то обавио часно)!

Све мора да се карикира, преувеличава. Ретко ко данас има неки ниво, одмереност у наступу и емоцијама. Да сам на месту присутних Пазараца након оваквог претераног говора посумњао бих у искреност указаног поштовања.

РТС дефинитивно мора да се гаси и драго ми је да су студенти усмерили кампању у том правцу.

Већ смо писали али није згорег да се понови:

1. Угасити РТС
2. Угасити све остале телевизије сараднике режима.
(прве две ставке су по слову закона заправо сад већ и нужност)
3. Основати/повратити локалне телевизије у свим регионима Србије и дати им националну фреквенцију - РТБ, РТВ, Ниш, Кг, западна Србија, Косовска Митровица а морало би додатно покрити и замрли исток и југоисток Србије, Лесковац, Бор итд. Они су заправо имали врло пристојне локалне телевизије до ове снс пошасти.

Био би одличан говор да се дотични није успут исполивао по српској борби за голи опстанак у Босни/РС. Уосталом, макар у Босну нико из Србије није теран да се бори 90их. А ако се већ затекао тамо онда са поштовањем да се односи према ономе и онима које је бранио (под условом да је то обавио часно)!
Srbi u Bosni do 1991. uopste nisu bili ugrozeni.
Nije to dakle bila nikakva borba za goli ostanak nego pokusaj da se osvete za genocid iz 1941. koji je nad njima bio pokusan i/ili ucinjen u doba NDH.
Tada 1941, jeste bila borba za opstanak.
1991. nije bilo nikakvih pokusaja genocida nad Srbima u Bosni.

Pogledaj istini u oci.

Mozes li da navedes neki zlocin koji se desio nad Srbima u Bosni, koji se desio do 01.01.1992.

Po modelu gasenja RTS-a trebalo bi ugasiti i druge rezimske televizije.
Medjutim studenti to ne mogu sami, a RTS gase prakticno sami.

Nije to dakle bila nikakva borba za goli ostanak nego pokusaj da se osvete za genocid iz 1941. koji je nad njima bio pokusan i/ili ucinjen u doba NDH.

Pogledaj istini u oci.

Mozes li da navedes neki zlocin koji se desio nad Srbima u Bosni, koji se desio do 01.01.1992.
Nije ni bitno, poenta je u postojanju drzave, radu institucija... sve kao i sad.

Strucni i obrazovani ljudi bi efikasno resili svaki problem, a ne da se crveno-crni, najgluplji i najgori medju nama, hvataju da resavaju probleme za koje nisu dorasli i imaju samo jedan nacin - laz, laz i laz.

Lagao je RTS tad, laze i sad, kao sto su lagali i njihovi, sve je to covek jasno rekao. Svu tu medijsku propagandu osecamo mi, kao sto su je i drugi narodi Jugoslavije osetili na svojoj kozi.

Sta su radili ekstremisti iz drugih naroda 90ih nije trebalo da nas bude briga, kao sto sad ne treba da nas je briga sta Informer laje, na nama je bilo, kao sto je i sada, da budemo mudriji i pametniji i iskoristimo to i tako pobedimo gde treba da se pobedi.

Pogledaj istini u oci.

Немам шта да погледам. Живео сам са тим и скоро сви моји. Знам све о томе.

Срби у Босни 91е тог пута повучени искуством нису чекали клање и зато није било већих злочина (у почетку), Срби тамо су били спремни за промену и зато је РС једина српска победа 90их.

Пљувати по томе па још из Србије је апсолутно одвратно.

Али разумем, нико о томе у Србији не зна ништа. Скривали комунисти па скривао Слоба да би лакше уводио санкције и оздао на крају.

Poslednja izmena:
Ma kako ne a Mladić se borio protiv Turaka kako je sam rekao.

Mislim da urusavanje RTS-a pokazuje da treba nastaviti na dosadasnji nacin, a nikako ne na izbore.

Samo tenzije, samo pritisak.
Gubitak skolske godine je najmanja zrtva.

Jer ovo sledi. Svima. Ako vas nije sramota da zivite u zemlji u kojoj je ovo dole moguce, a vi sedite u kafic i cerekajte se na 100m od studentske blokade RTS-a cele noci, kao ljudi koje sam ja veceras video.
1745101726938.png

Poslednja izmena:
Vrh