Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Jovo Bakic je, cini mi se, u Utisku nedelje pomenuo i imenom ljude iz Ultra Kopa koji dobijaju drzavne poslove i potkradaju sve nas. To je bilo poznato i pre naravno.
Nekada sam bio vatreni zvezdas, sada zelim da se Zvezda ugasi.
Da je samo ultra kop u rezimskoj prici... Ipak, ne mogu Zvezdi da zelim gasenje, je*******iga, i dalje je volim, ali ce ova ljaga ostati jos dugo i kada se vrati nama, narodu koji je prati bez interesa. Zeludac mi se prevrne kad pomislim da su stadionu dali ime po cika Rajku, statuu mu stavili ispred stadiona da gleda ovu bruku u koju su pretvorili klub koji je stvorio i gradio...

Da je samo ultra kop u rezimskoj prici... Ipak, ne mogu Zvezdi da zelim gasenje, je*******iga, i dalje je volim, ali ce ova ljaga ostati jos dugo i kada se vrati nama, narodu koji je prati bez interesa. Zeludac mi se prevrne kad pomislim da su stadionu dali ime po cika Rajku, statuu mu stavili ispred stadiona da gleda ovu bruku u koju su pretvorili klub koji je stvorio i gradio...
Jasno, nego emotivno dozivljavam sve to oko Zvezde. Bas to sto kazes, ova ljaga ce dugo da ostane.
Cak i to slavljenje titula, dodje mi kao da se radujem loto brojevima od proslog izvlcenja a ja igrao iste brojeve u ovom, besmisleno.
Da se razumemo, bilo je i Partizanovih politickih titula, pa njihovu kritiku dozivljavam kao "da smo mi, bilo bi ok, ali posto ste vi, onda kukamo". Treba nam velika promena u fudbalu svakako.

Lige se igraju jos fazon dva meseca i bice klanja do poslednjeg kola, ovi slave titulu pocetkom aprila.

Ajde da je to neka timcina pa da covek kaze, nego obicna kanta za napucavanje u Evropi.

Vrh