Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Studenti uce gradjane humanosti i osnovama empatije.

^ okačio sam, prethodna strana... 😁

Primetio sam da je Jovan dosta manje koncentrisan kad nije profi rad... Verovatno unapred pročita pitanja kad je kviz i u montaži se dosta nepotrebnog sadrzaja izbaci pa ide "pitkije"... Plus ovde nije video dobro... Mada svakako hvala što se angažovao oko toga sa studentima, jasno izabrao stanu i pružio podršku studentima...

Prvo priznanje radikalske gamadi da ponestaje lova. Ovu zenu sam inace nekada davno upoznao. Ambiciozno djubre.

Znaci ono o cemu je nekolicina nas ovde pisala pali. Zali se radikalka na domen usluga. Znaci, ne kaficia, restoranima, hipermarketima. Ne trznim centrima i turistickim agencijama. Ne Air Srbiji.
Nscin da se borimo i da ustedimo.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Месец дана да се не плати инфостан и готови су. Једна пензија да закасни и рејтинг му пада на 15%.

Али жели српски народ да робује. То му је примарни, најскривенији нагон који осећа још од чврсте руке црвеног усташе.

Ако већ мислите мирно онда то изискује социо-економски колапс јер у противном ништа се неће ни променити. Замишљам како се Добрица, Лазовић и други бескомпромисно и храбро обрачунавају са стотинама наоружаних локалних СНС мафија у свим јавним, локалним институцијама и предузећима и нешто ми не иде.

Poslednja izmena:
Evo, stigao mi je racun za infostan. Preskocicu i njega i struju. Izgubicu popust nekoliko meseci, ali to mi se vec desavalo par puta.

Prvo priznanje radikalske gamadi da ponestaje lova. Ovu zenu sam inace nekada davno upoznao. Ambiciozno djubre.
O da.

Tipičan predstavnik današnjeg poimanja "uspešnog" čoveka u korporacijama i politici. Sociopatski sklop ličnosti, kao i većina u finansijskom sektoru.

Da se razumemo, nije samo to ograničeno za Srbiju.

Ако већ мислите мирно онда то изискује социо-економски колапс јер у противном ништа се неће ни променити. Замишљам како се Добрица, Лазовић и други бескомпромисно и храбро обрачунавају са стотинама наоружаних локалних СНС мафија у свим јавним, локалним институцијама и предузећима и нешто ми не иде.
Nije smisleno spominjati bilo kog Zelenog levaka. Bilo Dobri, Crvenokosa ili Bezfakultetlija. Oni samo brbljaju - to nije dovoljno.

Sava ima smisla spominjati. Nosili su ga kao marvu u NS. Sve ga zivo bolelo.
Hapsili i mucili.
Sarovica isto.
Moramo shvatiti da je ovo Balkan i da narod voli heroje i mudonje.
Sarovic se tu uklapa. Nema slobode bez krvavih gaca - to bi znao reci Ante Bruno Busic.
Tako je i Albin Kurti uspeo dole. Nista preko noci. Svakih nedelju dana fina porcija batina za prve medju jednakima u Samoopredeljenju.
Pa i Vucic je dobijao batine kad su bili glavni Zuti. To su opste poznate stvari.

Ako neko zna ko je u zadnjih 4 meseci pokazao zube, pored Sava i Sarovica, neka me podseti.
Cuta ima muda takodje ali se nesto upasivio...

Сава ми је трагичан са оним петицијама. И мислим да га нису носили у НС-у него у БГ-у и то поводом пропалог протеста против рушења Савског моста. И тад је урлао као да га набијају на колац. На крају није имао никакве последице.

Шаровић је такође био видно потресен и јадан кад су га пандури без икакве примене силе носили.

Не могу да се сложим да је било ко од њих двојице показао зубе и неку већу храброст. Од ЗЛФ првака свакако да, но то заиста није никакав успех.

едит: Идем да упалим тв после два месеца и премотам на тај отужни али охрабрујући призор празне Маракане на прослави.

Да, оно је била видно људска и импулсивна реакција коју одобравам. Штета што је жут тако да све и да сутра сруши овај режим таман дође на нулу са народом.

Iako sam godinama isao redovno na sever, prizor na kom su cak i centralna dva sektora poluprazna na proslavi titule je za zlatnu stranu medalje. Od sledece sezone nek vrate kop pod krov ko 2005, duse prodane...
Nisu svi prodane duse.
Dobar deo redovnih na Severu je bio na protestu 15.3. a to su sve ljudi od preko 35-40 godina (a ima ih i sa 50) a da ih ja poznajem. Po njihovim recima bilo je i dosta mladih sto imaju po 20-25 godina.
Niko sa sipke nikom ne je*be mater, niti preti, niti ucenjuje sto ide na proteste, sto znaci da smo slobodni, a ne zasektaseni.
Po meni ovo cutanje nije dobro, kao da zivimo u Italiji sa "Ultras no politika" mentalitetom. Ja sam ljubitelj toga da se svaki politicar vredja i za svako sranje koje napravi. Tako sam i navikao od 1996.
Bar 10 min od 90 min na fudbalu da se ostavi za politicka vredjanja (i Momirovic, Vesic, Mali, Brnabic, Misa Tursija itd.) bi bilo idealno. To bi vratilo i razocarane i kolebljive... fali ta sveobuhvatnost, a ne samo ultra pravac.

Једини разлог зашто никоме не прете (на фудбалу) је то што би то био моментални крај групе и могли би после тога да се увате за руке и правац у неко комунално предузеће и да ботују на митинзима. Притом, колико видим више немају коме ни да прете јер ено на "прослави" у вр главе 2к "професионалаца", махом по службеној дужности.

Но и овако, ово им је крај. Сви знају о чему се ту ради. Снага севера је увек била у народу, никада у самим групама.

Poslednja izmena:
Otisli da pesace, bleje u parku... razumite, zato je slaba poseta danas. 100 pesaka je tamo, odmah 5 posto manja poseta.

Vrh