Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Устаничка вечерас.
1740686586828.png

Какво лудило јуче у Крушевцу, данас у Пазару. Пре неки дан у Вршцу, прекосутра у Ниш...

Обзиром да ми знамо да они знају да ми знамо да су они знали још у децембру да су пали, дивим се нама самима колико стрпљења имамо да изнесемо све ово до краја, за пар недеља.

Кад одбациш све немогуће сценарије, онај који остане, колико год невероватно деловао, остаје једини могућ.

Gotov je Psihopata, gledam ove proteste po Srbiji, cak i mala mesta, svi su ustali, nema vise straha, sad se boje ovi njegovi, znaju da mogu da zaglave kada glavni bos padne. Sa njim su ostali samo kriminalci, ucenjena sirotinja i ovi sa smanjenim mentalnim sposobnostima.
Studenti su mu slomili kicmu bukvalno ovim marsevima, ovim se pise istorija, ucice se to u skolskim knjigama.

Тако је. Сваки други сценарио је немогућ јер води у парадокс, дељење нулом, или бесконачно враћање на неку ранију тачку.

December 2025:

E stvarno, nema smisla ova Hulja neće da sjaše. st*** jedna.
Da blokiramo granične prelaze? Možda to upali?

Mart 2026.

Treba nam novi slogan. Pooompaj je prevaziđen.
A i one krvave šake što nam Ameri uvališe, pa posle počeše da ih koriste kod sebe, stvarno nema smisla, izblamiraše nas...
Ajd da probamo sa Jurrriiiiišššš!

Avgust 2026.

Jel može dete da mi ne ponavlja dve godine, nego nekako da se dogovorimo da ponavlja samo jednu, a da zbombaju gradivo...
Hulja jedna šta uradi našoj deci. Da je sišao odmah, ništa od ovoga se ne bi desilo.
On je kriv, nismo mi krivi, mi smo u pravu sve vreme.

Februar 2027.

... ne znam kako, ali gotov je.
Sto posto. Digla se Žagubica opet juče, svo troje je stajalo na pešačkom prelazu i blokiralo raskrsnicu...
Sigurno je gotov! Što reče jedan @GOJE sa Beobuild foruma:

Сваки други сценарио је немогућ

Jer:

Кад одбациш све немогуће сценарије, онај који остане, колико год невероватно деловао, остаје једини могућ.

:)
Cirkus! :)

Gotov je Psihopata, gledam ove proteste po Srbiji, cak i mala mesta, svi su ustali, nema vise straha, sad se boje ovi njegovi, znaju da mogu da zaglave kada glavni bos padne. Sa njim su ostali samo kriminalci, ucenjena sirotinja i ovi sa smanjenim mentalnim sposobnostima.
Studenti su mu slomili kicmu bukvalno ovim marsevima, ovim se pise istorija, ucice se to u skolskim knjigama.
iz tvojih usta u bozije usi, ali ja nisam bas siguran jer mu je aparat prinude neokrnjen.
U Srbiji moze da se vlada i silom.
Mi nikakvu silu nemamo da bi se suprotstavili.

Poslednja izmena:
Znam da ti mislis da ste vi jaki jer neko oblaci pancir i kacigu spreman da bije nas. I jer su 4 bilmeza palicama prebili jednu devojku.

Mi se ne sekiramo za silu jer i ne planiramo ferku. Nasa sila je doktrina americke vojske. 1 000 000 protiv sacice mandova, ma sta imali u rukama. A onda ces kriti ko si i sta si, kao sto se tvoji istaknutiji partijski drugari, kojima zavidis, kriju iza kapuljaca kada izadju iz kuce. Spas ti je sto si nebitan.

Vrh