Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Veliki skupovi i velicanstvene kolone ne mogu da smene Hulju.
U sistemu se ne vide pukotine. Nema ostavki, nema prebega, nema ambasadora koji odbijaju poslusnost, policija ne prelazi na stranu naroda.
Stranci i dalje razgovaraju sa Huljom. Optimizam je preteran.

Veliki skup i velicanstvena atmosfera, prelepo! Broj ljudi ne moze niko da izmeri, ceo grad je na nasoj strani, odete 500 metara od mesta gde je glavna masa i grupice sa bedzevima prolaze, deca duvaju u pistaljke...

Veliki skupovi i velicanstvene kolone ne mogu da smene Hulju.
U sistemu se ne vide pukotine. Nema ostavki, nema prebega, nema ambasadora koji odbijaju poslusnost, policija ne prelazi na stranu naroda.
Stranci i dalje razgovaraju sa Huljom. Optimizam je preteran.
Ambasadori naravno da neće da trče pred rudu, oni će poslednji da uvaže novu situaciju.
Policija da li prešla ili nije, videće se 15. Ne znam šta oćekuješ sad, da krenu u protestnu šetnju?

Irska dijaspora nastavlja jako da pumpa. Trudimo se da dopremo do što većeg broja MP-jeva. Videti dole.
Screenshot_20250307_201721_WhatsApp.jpg

Moguće da grešim ali mi se čini da su građani na ulici, u javnom prevozu i prodavnici dosta ljubazniji jedni prema drugima. Kao da su se svi uželeli da normalnije funkcionišu i budu tolerantniji i ljubazniji.

Moguće da grešim ali mi se čini da su građani na ulici, u javnom prevozu i prodavnici dosta ljubazniji jedni prema drugima. Kao da su se svi uželeli da normalnije funkcionišu i budu tolerantniji i ljubazniji.
Мислим да је разлог тога јер се народ ослободио страха и непомениковог лудила. Знају да долази боље сутра и да више животи неће бити као у серији «Бољи живот.» Овај пут ће живот стварно бити бољи. Иначе, поменута серија је одлична и вреди је гледати.

То примећујем последњих годину и нешто дана, деца су много мирнија, а ово за пешачки од @mariks могу да потврдим исто, већ дуже време у мом месту, где је некада било немогуће прећи улицу чешће пропуштају аути пешаке...

Mislim da deo Srbije koji protestuje, a to je najmanje 50%, demonstrira smrdljivoj Evropi sta je demokratija.
Mi smo izvor suvereniteta, a ne drzava i partije.
1741520574815.png
1741520628369.png

Evropa ima 50 miliona muslimana i novopridošlih Afrikanaca koji ne poznaju i ne priznaju demokratiju tako da ona u neku ruku više i nije baš merodavna ako se gleda kao celina.

Inače to gore ti je zastava anarhista. A anarhija je neodrživo stanje koje vodi u propast. Smanji malo doživljaj. To što živimo u jednom ekstremu zvanom diktatura ne znači da nam treba drugi zvani anarhija. Iako SNS vladavina pravi od Srbije anarhiju, ali ne do te mere da na svim nivoima nema vlasti.

Evropa ima 50 miliona muslimana i novopridošlih Afrikanaca koji ne poznaju i ne priznaju demokratiju tako da ona u neku ruku više i nije baš merodavna ako se gleda kao celina.

Inače to gore ti je zastava anarhista. A anarhija je neodrživo stanje koje vodi u propast. Smanji malo doživljaj. To što živimo u jednom ekstremu zvanom diktatura ne znači da nam treba drugi zvani anarhija. Iako SNS vladavina pravi od Srbije anarhiju, ali ne do te mere da na svim nivoima nema vlasti.
Управо ово. Безвлашће би нам донело више штете него користи, тако да, далеко му лепа кућа.

15.03. Видимо се!

Poslednja izmena:
Vrh