Šta je novo?

SOUL 64 - Blok 64 - Novi Beograd

Da da, to svakako moramo razjasniti. Posto su mi kancelarije u tc rodi sad cu poslati par slika da vidimo da li je i danas stanje kao juce. Vidimo se 28-og. Pozdrav.
Da li se priča u Rodi nešto oko toga da se 2030. ruši ceo objekat?

1000036082.jpg

pozdrav, da li neko zna koja je cena stanova sa 2 spavaće sobe? otišao bih svakako do prodajnog salona ali bih voleo ukoliko neko može i unapred da me informiše
hvala

U pa dosta faktora utice na cenu,spratnost,pogled,koja je faza izgradnje,da li je premijum zgrada,to ti je neki raspon od 4000-5000e

Kao neko ko je uzeo stan relativno blizu ovog kompleksa stvarno se nadam da ce lepo da odrade projekat i ispostuju sve, bice fino setati kroz taj kraj ako sve odrade kako su zamislili.
Nadam se da nece podbaciti sa uredjenjem u okviru bloka (kao sto imaju obicaj investitori), to bi bas bilo razocarenje.

A zašto ide oplata i armatura iznad kote 0 u liniji sa One?
Ne znam kada ste to videli i kada ste bili na gradilištu, danas nije tako.
Uvučeno je baš vidljivo o odnosu na The One, jasno se vidi da ima mesta za 2 reda parkinga. Taj detalj mi je bitan pošto mi je stan u tom delu, lamela D, pa sam pitao ženu iz prodaje koja mi je rekla da je 35m od ulice do lokala (vidi se i golim okom da je puno), a stanovi su još malo uvučeni u odnosu na lokale (za širinu onih travnatih terasica).

Ja danas sa strane the one
Onda ćemo morati da verujemo svako svojim očima, pa na kraju projekta da procenimo ko je dobro video.
U kom delu je vaš stan, je l' ovaj koji gleda na Omladinskih brigada ili negde drugo? Meni baš taj deo bitan, pa sam se trudio da budem pažljiv oko toga.

Da li su možda pominjali kada je u planu sledeća rata?

Realno ima sigurno 30 metara od ulice (po mojoj proceni). Jako lepo su napredovali u poslednjih mesec dana, stvarno konacno vidljivo golim okom, s obzirom da mi je stan na 7 spratu lamele E nadam se da ce tako i nastaviti i da cu sa novim kosmijama i hejterima sa foruma popiti kafu na terasi krajem decebra sl godine( kakvo nam je vreme moguce da cemo piti u kratkim rukavima) pozdrav svima.

Ima tacno 35m od ulice kao sto je covek lepo napisao, plus dodatni uvuceni deo od basta koje pripadaju prvim spratovim...sto nagadjati kad su vrlo lako proverljive informacije.

Evo neka moja zapazanja.Radnika ima mnogo vise,kao sto sam rekao 200+svaki dan,danas su izasli malo ranije u 13h sa gradilista,ne znam da li je inace praksa da subotom rade do 13h.Nedeljom znam da ne rade od ranije.Ide to sad brze,ali gledajuci danas i pre neki dan imam neki osecaj kao da je preveliko gradiliste i da pojede taj broj radnika.Meni sad i odgovara da se uspori zbog rata,ali sad mislim da ce probiti avgust sigurno,a mozda i decembar.Mnogo je potrebno za unutrasnje radove,cak i da je zgrada dosla do kraja.Meni bi decembar super legao ali ne znam,mnogo je veliko gradiliste,a krece i druga faza,pitanje je..Gledao sam i nacin gradnje,npr Balmondo kao da redja lego kockice i oni gruvaju,skoro su dosli do krova,ali ovaj nacin gradnje u Soulu kao da je drugaciji,jer pored armature stavljaju kao neke crvene metalne ploce dodatno.Tako da meni kao laiku izgleda da Soul radi za nijansu kvalitetnije .

Realno ima sigurno 30 metara od ulice (po mojoj proceni). Jako lepo su napredovali u poslednjih mesec dana, stvarno konacno vidljivo golim okom, s obzirom da mi je stan na 7 spratu lamele E nadam se da ce tako i nastaviti i da cu sa novim kosmijama i hejterima sa foruma popiti kafu na terasi krajem decebra sl godine( kakvo nam je vreme moguce da cemo piti u kratkim rukavima) pozdrav svima.
Sa hejterima sigurno nećeš 🤣

Vrh