Onda bi morali krajem jula max da krenu sa fazom 3 da bi stigli do kote 0 do useljenja faze 1Ja mislim da "gađaju" da 3.izađe iz zemlje kad 1. bude za useljenje, zbog što manje uznemiravanja stanara.
Onda bih rekao možda do kraja godine, nisam siguran.
Kaze @Kiza14 koji je kupio stan u Quartetima i pomislio da je postao serif BW-aIsto djubre kao i BnV
Boze sacuvaj. Kupio sam stan u Sensi kada je je Dolar bio na jedan/jedan sa Evrom i trazio povracaj novca kada je Dolar pao tako da sam izgubio......nista jer su stanovi djubre kao i svi drugi koji su kupljeni od investitora. A sto se tice zvanja....nisam serif nego aviomehanicar u penziji.Kaze @Kiza14 koji je kupio stan u Quartetima i pomislio da je postao serif BW-a![]()
Kako znas da ce biti ugodan za zivot? Uselis se u stan a odozgo buka.Po meni dobar je projekat i biće ugodan za život. Jedan od boljih na NBG. Problem je što od početka ide sporo. Trenutni rok za useljenje je kraj januara ali mi se čini da će dobrano probiti termin. No, dešava se i drugima u okolini...
Bukvalno mi se desilo, ali samo sto je stara gradnja, mirna zgrada sa penzosima a samo iznad mene mlad decko koji pravi zurke radnim danima do pola 4 i ima jako ozvucenje. Dosta utice na kvalitet zivota, bas dosta.Kako znas da ce biti ugodan za zivot? Uselis se u stan a odozgo buka.
Jedio sto po pravilu cesce prokisnjava na takvom stanu, a komsije u zgradi ne zele da resavaju problem krova, znam takve slucajeve.Pa da, ruski rulet svaki put kada ulazis u stan ko ce ti biti komsije.
Gledajuci tako jedino poslednji sprat ili kuca mogu da ti garantuju neki mir.
Bukvalno mi se desilo, ali samo sto je stara gradnja, mirna zgrada sa penzosima a samo iznad mene mlad decko koji pravi zurke radnim danima do pola 4 i ima jako ozvucenje. Dosta utice na kvalitet zivota, bas dosta.