Da, potpisao sam ugovor. Ako vas zanima nešto vezano za to - tu sam da odgovorim.Pozdrav svima. Da li je neko dobio i potpisao ugovor o kupoprodaji stana ili dobio nacrt? Da li postoji mozda neka viber ili slicna grupa za buduce stanare gde bi mogli da razmenjujemo informacije u vezi kompleksa a ticu se vlasnika stanova, kao npr buduce upravljanje stambenim zajednicama…
Izuzev mikrolokacije, zašto bi se razlikovala od ostatka kompleksa, zašto bi bila najgora uopšte?šta mislite generalno o 4.fazi? da li je za izbegvanje? da li je najgora u okviru projekta? ili je to samo moje subjektivno mišljenje...
I mene zanima zašto tako mislite? Ako se dobro sećam, u "A blok"-u je poslednja faza bila i najbolja.šta mislite generalno o 4.fazi? da li je za izbegvanje? da li je najgora u okviru projekta? ili je to samo moje subjektivno mišljenje...
I mene zanima zašto tako mislite? Ako se dobro sećam, u "A blok"-u je poslednja faza bila i najbolja.
zbog mikrolokacije u okviru samog projekta, odnosno zbog položaja i strane gde su pozicionirane i okrenuteI mene zanima zašto tako mislite? Ako se dobro sećam, u "A blok"-u je poslednja faza bila i najbolja.
Od prijatelja koji zivi tamo sam razumeo da je materijalizacija bila bolja. Znam da je on svoj stan "preradio" unutra dosta.Po čemu je bila najbolja?
naučili su se na greškama prve dve, ubacili bolje materijale koliko razumem, nisu imali problema sa žalbama na grejanje u okviru kompleksa.. A i generano tada se već videli da su cene dosta porasle pa su računali na dosta veće prodajne cene.Po čemu je bila najbolja?