Šta je novo?

SOUL 64 - Blok 64 - Novi Beograd

17.05.2025.

1000009590.jpg

1000009591.jpg

1000009594.jpg

1000009592.jpg

A da li su pominjali mozda kada se ocekuje zavrsetak i useljenje faze 1?

Ja mislim da "gađaju" da 3.izađe iz zemlje kad 1. bude za useljenje, zbog što manje uznemiravanja stanara.
Onda bih rekao možda do kraja godine, nisam siguran.

Ja mislim da "gađaju" da 3.izađe iz zemlje kad 1. bude za useljenje, zbog što manje uznemiravanja stanara.
Onda bih rekao možda do kraja godine, nisam siguran.
Onda bi morali krajem jula max da krenu sa fazom 3 da bi stigli do kote 0 do useljenja faze 1

Poslednje informacije su da iskope faze 3 i 4 rade u isto vreme i da ce biti zavrseno sa zemljanim radovima do useljenja faze 1

Još barem godinu dana do useljenja... Ako ne budu imali problem sa infrastrukturom i dozvolama...

Na osnovu cega to tvrdite? Sta konkretni nije u redu sa projektom i koji je, po Vama, projekat vredan paznje na Novom Beogradu?

Po meni dobar je projekat i biće ugodan za život. Jedan od boljih na NBG. Problem je što od početka ide sporo. Trenutni rok za useljenje je kraj januara ali mi se čini da će dobrano probiti termin. No, dešava se i drugima u okolini...

Kaze @Kiza14 koji je kupio stan u Quartetima i pomislio da je postao serif BW-a 😅
Boze sacuvaj. Kupio sam stan u Sensi kada je je Dolar bio na jedan/jedan sa Evrom i trazio povracaj novca kada je Dolar pao tako da sam izgubio......nista jer su stanovi djubre kao i svi drugi koji su kupljeni od investitora. A sto se tice zvanja....nisam serif nego aviomehanicar u penziji.

Po meni dobar je projekat i biće ugodan za život. Jedan od boljih na NBG. Problem je što od početka ide sporo. Trenutni rok za useljenje je kraj januara ali mi se čini da će dobrano probiti termin. No, dešava se i drugima u okolini...
Kako znas da ce biti ugodan za zivot? Uselis se u stan a odozgo buka.

Kako znas da ce biti ugodan za zivot? Uselis se u stan a odozgo buka.
Bukvalno mi se desilo, ali samo sto je stara gradnja, mirna zgrada sa penzosima a samo iznad mene mlad decko koji pravi zurke radnim danima do pola 4 i ima jako ozvucenje. Dosta utice na kvalitet zivota, bas dosta.

Pa da, ruski rulet svaki put kada ulazis u stan ko ce ti biti komsije.
Gledajuci tako jedino poslednji sprat ili kuca mogu da ti garantuju neki mir.

Pa da, ruski rulet svaki put kada ulazis u stan ko ce ti biti komsije.
Gledajuci tako jedino poslednji sprat ili kuca mogu da ti garantuju neki mir.
Jedio sto po pravilu cesce prokisnjava na takvom stanu, a komsije u zgradi ne zele da resavaju problem krova, znam takve slucajeve.

Bukvalno mi se desilo, ali samo sto je stara gradnja, mirna zgrada sa penzosima a samo iznad mene mlad decko koji pravi zurke radnim danima do pola 4 i ima jako ozvucenje. Dosta utice na kvalitet zivota, bas dosta.

cekaj da legne, pa nabavi preko temua onaj building shaker sta li vec, pa mu rokaj do 11 ujutru
a ti odi u neki air bnb 3 dana :D

Vrh