Šta je novo?

SOUL 64 - Blok 64 - Novi Beograd

Proverite samo udaljenost od obližnjih zgrada. Mi smo bili spremni da kupimo stan na poslednjem spratu, međutim, kada smo otišli na gradilište da ga vidimo, odustali smo zbog blizine zgrade preko puta - bukvalno se može piti kafa sa komšijama na terasi a cena je izuzetno visoka (pričam o B i C lameli).

Prodavac je bio sasvim iskren što se tiče gradnje budućih kompleksa u okolini - u tom celom području će se graditi u narednih 10 godina - tu su placevi Karića, Alta banke, itd.

Mega Roda se ruši 2030. godine kada istekne ugovor i tu isti investitor koji radi The Soul radi novi kompleks.

Proverite samo udaljenost od obližnjih zgrada. Mi smo bili spremni da kupimo stan na poslednjem spratu, međutim, kada smo otišli na gradilište da ga vidimo, odustali smo zbog blizine zgrade preko puta - bukvalno se može piti kafa sa komšijama na terasi a cena je izuzetno visoka (pričam o B i C lameli).
Mislite li na stranu koja gleda ka kompleksu The One ili ka dvorištu (kockici Q)?

zapravo nije toliko problem blizina sa the one koliko izmedju samih lamela kompleksa po meni...

Vrh