Šta je novo?

Smehoteka

Позз за сизифа, игора и директора :gobb:
12316146_558096554359415_4237771623152483071_n.jpg

јесте да није лепо смејати се туђој несрећи, али не могу да одолим :)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=363123#p363123:148vxzhp je napisao(la):
Somi303 » 17 Dec 2015 13:51[/url]":148vxzhp]
1909726_1981808618508854_8523904769267075412_n.jpg

Vau vau jeaaa :lol: :laugh: :lool:
Somi +1

PS eto inspiraceije da STU ,,sidje,, sa Bg voza i krene malo po Bgdu
sa ovako korisnim muralima

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=111406#p111406:38u08fvi je napisao(la):
Михаило » 07 Mar 2011 11:46 pm[/url]":38u08fvi]
Јел лаж да су цигани, ох, пардон, да будем политички коректан, роми, тамније пути? Јел лаж да велика већина код нас живи у нехигијенским насељима? Јел лаж да су у 99% случајева они ти који просе, претурају по контејнерима, певају по аутобусима? Много ћемо да им помогнемо ако ћемо да кажемо да то није тако. Само ћемо да сакријемо да заправо постоји систематски проблем и да су то, ето, само појединачни случајеви. За мене су ти анти-расистички испади у већини случајева потпуно бесмислени. Да се разумемо, апсолутно сам против било какве мржње, дискриминације (полне, расне, сексуалне), али ми иде на нерве кад све то пређе границе и постане демагогија и популизам, а по правилу се то увек деси.

Истроловах ову лепуј тему :(

Гага, +1 само пичи ;)
То је већина на расистичком Новом Београду, али генерално у ромској популацији је мањина. Лаж је да Роми не воле хигијену, много њих просто само нема услова за исту, а због предрасуда су изопштени из друштва. Вицеви могу бити у реду уколико нису усмерени на омаловажавање.

Лењост и шкртост, па и глупост су особине због којих никога не изопштавамо из друштва. Шта више, то су наши фаворити на изборима.

Изашао Земунац на вечеру у италијански ресторан и после повратка из тоалета,седа за сто у тренутку када љубазни келнер њему и партнерки нуди специјалитет ресторана.
Њоке? - упита конобар.
Не брате, шопи - рече Земунац.

- Како се зове духовни вођа Земунаца??
-Дилуј Лома!!

Причају Американац, Француз и Црногорац чија се вика даље и дуже чује.
Американац: Кад се попнем на Кип слободе и викнем: Живела слобода! -
три дана одјекује слобода...слобода...слобода...
Француз: Није то ништа. Кад се попнем на Ајфелов торањ и викнем: Живела љубав ! -
седам дана одјекује: љубав...љубав...љубав...
А Црногорац ће на то: Чоче, све је то ништа, ја кад се попнем на Ловћен и викнем: ЖИВЕО РАД! - месец дана одјекује: ОЦА ТИ је*** ...

Амстердам, клинац од 5 година игра "плејстејшн"....
Глас из кухиње:
- Сине, ручак је готов...
- Ево ме, мама...
- Ја нисам мама, ја сам тата....
Клинац баца џојстик и мрмља себи у браду:
- Јебите се, педери, ко ће вас и разликовати....

Ne zna se sta je tragikomicnije ovde, pravopis, kontekst ili ovaj uzvicnik na kraju.

Bogami sve je, a i ovaj papir me neodoljivo podseca na toalet papir. :lol:

Vrh