Šta je novo?

Smehoteka

:lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HhH0oqvibHM[/youtube]

118317018634810270730677.jpg

- Деда, чујем да вам Вучић диже пензије, могао би мало унуку да улетиш за ново појачало.
- За шта да улетим, море?
- Појачало, рибе по парковима огуглале на акустару, сад се пале само на електричне рифове.
- Кад су девојке у питању, од деде ћеш увек да добијеш паре. Ево изволи.
- Шта је ово деда, јеботе, 224 динара?
- Толико ми се пензија повећала. Купуј појачала, вечере, коктеле, куртоне, јеби сине за све паре, деди је пуно срце.

11217530_10153513703297432_9143160320736902698_n.jpg

Послао Енглез допис власнику једног грчког пансиона, са питањем да ли може да дође са својим псом, који би боравио са њим у соби.
После пар дана, стиже му одговор из Грчке:

"Поштовани Господине,
До сада ни један пас није украо пешкире, слике, есцајг или нешто од инвентара.
Није дошао ни пијан са друштвом у сред ноћи, повраћао и правио неред, нити је побегао, а да не плати рачун.
Дакле, Ваш пас је добродошао, а у уколико може да гарантује за Вас, и Ви сте добродошли!"
Поздрав,

Расистичка чесма или како се већ зове ово за сапун :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WHynGQ9Vg30[/youtube]

Bar da su ga Turci smakli na vreme dok nam ovako nije prekunuo vezu sa istorijom
eto sad kad nadjemo neki stari zapis
mozemo samo da blejimo u njega i da verujemo tudjinima da na njemu pise da su bas ti tudjini najbolji :D

Милисав & Мекбејн

Јел сте ви толико прсли? Цела поента плаката је у речи "шеровати".

Какве сте паљевине, ужас :)

MilisaV":xritpgvd je napisao(la):
ne slažen se .

mekbejn":xritpgvd je napisao(la):

да ли сте уопште сконтали фору? да ли сте уопште кликнули на коментаре где се види да је у питању Њуз.нет? и што је слика пуна грешака, прво слика Хајдук Вељка, затим правопис

па да, само што сам ја то касније провалио. него ме је Делија изнервирао са његовим тезама да нас сви мрзе, и онда сте од мене добили онакав одговор

елем, нови Ајфон
11220835_10153991728376840_526924583171739988_n.jpg

Vrh