Šta je novo?

Skyline Belgrade [Stambeno poslovni kompleks | 100 000kvm]

Ako ćemo da cepidlačimo, pojavljuje se i u GTA V ;)
 
I see a lot of men of culture here. 8) :mrgreen:
s-33835e43c120cb761239779bb123898c4dce5980.jpg
 
Ko sa te zgrade nije vozio helikopter ili skakao padobranom može se reći da nikada nije ni igrao/la GTA :)
 
E koliko sam ja mator, kad znam za to što pričate, samo zbog dece :grand:

A, imam nešto i na temu:
20210609_083011.jpg
 
OVO ĆE BITI POSLOVNA KULA U KOJOJ ĆE MNOGI POŽELETI DA RADE
PREDSTAVLJAMO VAM SKYLINE AFI TOWER

SSZ_2707.jpg

Nakon dugog ekonomskog zatišja prouzrokovanog pandemijom, primetni su prvi znaci normalizacije. To se između ostalog ogleda i u odluci sve većeg broja kompanija da svoje zaposlene vrate u kancelarije nakon više od godinu dana rada od kuće. Istovremeno u Beogradu niču brojna gradilišta što optimistično najavljuje svojevrsnu renesansu ekonomskog tržišta. Među poslovnim projektima koji će postati epicentri biznis sveta prestonice, posebno se ističe Skyline AFI Tower. Ova poslovna kula nalaziće se u okviru sada već dobro poznatog stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrada u Ulici kneza Miloša, i sigurno će predstavljati jedan od budućih simbola grada.

Gledajući ovu modernu poslovnu kulu jasno je već sada da niče u ikonično delo arhitekture. Sa 31 spratom i ukupnom visinom od 132 metra, prostiraće se na više od 40.000 m2. Predviđeno je da ima čak 9 brzih liftova, što će umnogome olakšati neometano kretanje zaposlenih i posetilaca Skyline AFI Tower-a. Ono što je za ovu lokaciju u centru grada možda još važnije, osim činjenice da je odlično povezana sa aerodromom, brojnim ambasadama i važnim institucijama, jeste da će korisnici imati na raspolaganju skoro 510 parking mesta u podzemnoj garaži što je, kada je parking u pitanju, prava privilegija. Među brojnim benefitima svakako je i mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema zahtevima i potrebama budućih zakupaca.

Sve više se govori i insistira na izgradnji „zelenih“ zgrada koje imaju LEED sertifikat, a razlog je jednostavan – veća produktivnost, komfor, sreća i zdravlje zakupaca. Upravo je investitor ove kule, AFI Europe Serbia, ispunio sve neophodne uslove da bi se objekat kvalifikovao za LEED GOLD sertifikat, što znači da se prilikom gradnje poštuju principi održivosti – efikasna upotreba vode, smanjenje otpada i emisije ugljen-dioksida kao i upotreba materijala koji nisu štetni po životnu sredinu. Projekat uključuje i sisteme grejanja, hlađenja i ventilacije koji su u skladu sa zahtevima energetske efikasnosti. Osim toga, ova moderna poslovna kula u potpunosti će biti opremljena svim uređajima visoke tehnologije i sofisticiranom telekomunikacionom opremom. Na raspolaganju su i prateći sadržaji koji se nalaze u okviru Skyline kompleksa, poput supermarketa, restorana i kafića, ali i zone za sport i rekreaciju.
SSZ_2866-3.jpg

Investitor ovog projekta je kompanija AFI Europe Serbia, tvorac prvog i jedinog biznis parka u Beogradu, Airport City Belgrade i prvog kondominijuma u centru grada, Central Garden. Projekti kompanije AFI Europe potencijalnim kupcima i zakupcima pružaju sigurnost u investitora, koji je već godinama prisutan na našem tržištu i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost.

CEO projekta Adir El Al istakao je da je želja investitora od početka bila da stvore nešto sasvim novo i drugačije na tržištu nekretnina u Beogradu, da postave nove standarde i naprave iskorak upravo izgradnjom ovakve zgrade u kojoj će poslovni ljudi zaista želeti da rade.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove jedinstvene poslovne kule je CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.
 
odlicna fotka automobili dvadesete godine 21 veka trola s pocetka 90 ih 20 veka... :fijasko: :metrof:
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=856534#p856534:36c72rnf je napisao(la):
GOJE » Sre Jun 09, 2021 9:23 am[/url]":36c72rnf]E koliko sam ja mator, kad znam za to što pričate, samo zbog dece :grand:

A, imam nešto i na temu:

file.php
 
2007. su stigli ti BKMovi. Većina je u užasnom stanju.


A Skyline ubavo izgleda, kao i uvek. Sinoć sam baš prošao pored njega noću, osećaj ko da sam u drugom gradu. Slikao bih al telefon ne hvata dobro noću.
 
Počelo postavljanje konstrukcije za staklenu fasadu. Nisam uspeo da fotografišem, jer je autobus bio u pokretu.
 
bender i solecar nema izgovora ne vadite se ! ovom mrak, ovom pun bus, ma dajte !
telefone u ruke i opaljuj!!! :kk:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858392#p858392:36055a1k je napisao(la):
solecar » Čet Jun 17, 2021 1:37 am[/url]":36055a1k]Počelo postavljanje konstrukcije za staklenu fasadu. Nisam uspeo da fotografišem, jer je autobus bio u pokretu.


Iz vozila u pokretu..
 
AFI kula polako prestiže najniži Skyline :) ako se izgradnja nastavi nesmanjenim tempom,može se očekivati da do nove godine budu završeni grubi radovi na konstrukciji.
 
Dr Strangelove kakva fotka! Pomislio sam prvo na tren da nije neki render kada ono slika iz realnosti!
 
@Igor
Aman čoveče, pola grada si obišao i slikao...
Je li te to žena izbacila iz kuće pa ubijaš vreme? ;)

Bravo za slike!
 
Ajd’ i da ga je zena izbacila, ali po ivoj omorini… :gobb:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=859063#p859063:1kc9igce je napisao(la):
wexy » 20 Jun 2021 12:35[/url]":1kc9igce]Koliko mene ovo nervira..


file.php

Фала Богу па се у оквиру БНВ планира сређивање тог идиотлука од раскрснице
 
Vrh