Šta je novo?

Simcity 4

hm,pise does not represent actual gameplay :(

Meni je najbolja asocijacija na simcity kada sam 99te tokom bomardovanja slao u simicity-u 2000 slao godzilu na Belu kucu,a i one tajfune i cuda hehe

Sve u svemu,sigurno ce biti bolji od onog idiotizovanog zadnjeg simsitija cije pravo ime i zaboravih.

ne predstavlja gameplay naravno jer nije ni ravijen gameplay, ali se iz njega vidi da NAJZAD nece zgrade morati da se prostiru samo u dva pravca koji se seku pod uglom od 90 stepeni, nego i nakoso - ova cinjenica je nedostajala da bi igra dobila dusu.

мораће много да се потруде да потуку Cities XL, јер сада тренутно нема боље city-bulidnig игре од њега (лењост ЕА-а се показала на делу)

Никад нисам играо ову игрицу, али ћу почети сад :D Изгледа ми сасвим ок, имао сам и "Cities XL", али нисам имао инспирацију да играм и обрисао сам :bash:
Искрено, од ове игрице сам очекивао неко подржавање екологије, а не нуклеарку у центру града :rolleyes: :D
И јел није проблем да ми неко пошаље линк за торент да скинем ову игрицу и да нема вирусе и све остало што иде уз игрице :D

Somi303":apebvxvw je napisao(la):
Никад нисам играо ову игрицу, али ћу почети сад :D Изгледа ми сасвим ок, имао сам и "Cities XL", али нисам имао инспирацију да играм и обрисао сам :bash:
Искрено, од ове игрице сам очекивао неко подржавање екологије, а не нуклеарку у центру града :rolleyes: :D
И јел није проблем да ми неко пошаље линк за торент да скинем ову игрицу и да нема вирусе и све остало што иде уз игрице :D
to nije nuklearka, nego hidrogenka, "specijalitet" i dosadasnjih simcity naslova koja pravi 100% cistu, i naravno, nenormalno skupu struju :) primera radi u sc4 ti se isplati tek kada ti grad predje 500k ljudi

poz svima treba mi pomoc imam opciju da povezem podzemnu zeleznicu a kad zelim put pod zemlju ili bulevar tj hig put nemogu da povezem imam ulaz i izlaz ali nemam opciju podzemnog tunela kio mi fajl fali ??????

U novom broju sveta kompjutera predstavljena je igrica Cities: Skyliness. Sa podnaslovom bolji od SimCity-a. Pa ko voli nek isproba...

Dayyyy":1r02pcut je napisao(la):
poz svima treba mi pomoc
imam opciju da povezem podzemnu zeleznicu a kad zelim
put pod zemlju ili bulevar tj hig put nemogu da povezem
imam ulaz i izlaz ali nemam opciju podzemnog tunela kio mi fajl fali ??????
Isti problem ima Bguprava al to im ništa ne smeta da se još uvek sjajno zabavljaju :lool:

набавио, тек треба да инсталирам :) чим пробам, јављам прве утиске

Vrh