[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=766277#p766277:1yvv0tnm je napisao(la):
Perkan » Sub Avg 15, 2020 1:15 pm[/url]":1yvv0tnm]Nije mi mučno, nego prosto mislim da preteruješ.
Bespotrebna zajedljivost. Na kraju krajeva, van teme je.
Tema je trg, posledično i spomenik, a šta ti misliš o tome da što se neki političar pojavljuje pred kamerama tokom otvaranja liftova, pešačkih prelaza i sl. treba da interesuje one koji posete temu koja je namenski otvorena u te svrhe.
Dakle, nije mi jasno zašto postirate takve komentare u ovoj temi i zašto Igor to ne briše.
Da s' ti meni živ i zdrav, upravo naša pisanija i reakcije na ovom forumu su u više navrata doprinosila da se neke stvari promene. Da političari promene ton, da se smanje majmunisanja po TVu, da se pokrenu razna pitanja, da se sklone javnosti nepoželjna lica i teme, da im se da do znanja da im pokvarenštine neće proći (Trola 28) i slično. Kažem ''naša'' jer znam da tu ima i nekih mojih postova i zalaganja koji su doprinosili svemu tome. :kafa:
A tebi ako smetaju takve stvari, ti nađi drugi sajt za priču i informisanje. Neće ti biti teško, s obzirom da Partija drži 80% svih medija u Srbiji i ima svoje botove i oficire za propagandu na svim društvenim mrežama i portalima.
Za druge ne znam, ali ja ću da komentarišem šta želim i kolko želim dokle god sam živ i dokle god plaćam poreze ovoj gangrenoznoj državi. :wink:
A posebno ću da komentarišem kad vidim da se javlja ONO, koje ni simpatizeri SNSa ne mogu da vide očima, a kamoli bilo ko drugi.
Što se tiče spomenika, i uopšte bilo kakvih objekata koji se otvaraju, ustaljena praksa po belom svetu je da se nešto svečano otvara, komentariše i predstavlja pošto se završi. Ne da se prave cirkusi i festivali od svega i svačega. A svakako ne od postavljanja temelja za budući spomenik koji tek treba da se doveze i sastavi, i to ni manje ni više nego na trgu u izgradnji.
Super. Hoćemo li onda i seriju da pravimo od toga? A da, sad se setih... To već postoji na onoj deponiji od televizije, Studiju B. Emisija ''Beograd na vodi''.