Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

42f9c129d76c445dc9f483725e7f48c7.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Jel zna neko tacnu poziciju za BW Terraces. Vidim da kazu do reke. Jel to izmedju Kule Beograd i BW Residence ? Ako jeste bilo bi lepo saznati gde tacno.
 
Slika s bilborda u boljoj rezoluciji. Zgrada malo bolje izgleda iz ovog ugla, ali i dalje mi deluje kao "odlomak" BW Residencesa.

0
 
Zasto nema rendera na njihovom sajtu, da li je to konacna verzija? Potreban insajder info
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=618255#p618255:3h1dpfbc je napisao(la):
Srbenda » Pon Apr 22, 2019 7:27 pm[/url]":3h1dpfbc]Zasto nema rendera na njihovom sajtu, da li je to konacna verzija? Potreban insajder info

Ni za Arkadiju nije bilo rendera na sajtu, nego ona porodica u sobi sa Kulom Beograd u prozoru. Tek kad otvoriš PDF brošuru je moglo da se vidi 2 rendera, i to recimo iz nivoa ulice, u perspektivi. Ne znam ko normalan bi kupio stan na osnovu toga, ali dobro.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=618086#p618086:bqog69vr je napisao(la):
zoran_m » 21 Apr 2019 09:07 pm[/url]":bqog69vr]
42f9c129d76c445dc9f483725e7f48c7.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk

Dolce vita nema sta, buducnost Beograda je vec na Ali Expresu:

BW Terraces 2
en_Three_Phase_Solid_State_Relay__Radiator.JPG


BW Terraces 3
s-l300.jpg


BW Terraces 4
20160902124219_21293.jpg


BW Terraces 5
716khiFNYlL._SY355_.jpg
 
Kakva god bila u odnosu na one prvobitne rendere koji se svima svidjaju ova zgrada ce i ovakva uproscena definitivno podici nivo arhitekture u ovom projektu nakon onih strahota od viste/parka. Cisto za utehu.
 
odakle ovaj render? Nista nema na njihovoj web stranici
Lepo izgleda, odgovara lokaciji.
 
Mene samo brine da će ovi plavi paneli delovati jeftino. Ne znam da li je sve predviđeno da bude zastakljeno, ali očigledno se na renderu vidi gde će biti prozori. Ostalo pretpostavljam da će biti neprozirna zid zavesa ako budemo imali sreće, a ako ne budemo imali sreće neki očajni paneli.
 
Odlicna je zgrada. Stanovi ce biti prilicno skupi ali iskreno lokacija i kvalitet su nemerljivi.
 
B92: Beograd na vodi: Šta je izgrađeno četiri godine od potpisivanja ugovora http://www.b92.net/bbc/index.php?yyyy=2 ... id=1535235

Dobar tekst, Beograd na vodi deluje jeftino, te zgrade su gomila betona bez ikakve estetske lepote, treba tu malo staviti i stakla. Ovo deluju ko one moderne zgrade u Severnoj Koreji. Kada uporedite estetiku modernih zgrada u Zapadnoj Evropi i u Srbiji razlike su ogromne. Meni vise zanima koliko će ove pumpe da ispumpavaju podzemne vode iz garaza I koliko struje ide na te pumpe. Inače onaj vradovic je sns bot, koji na ovom forumu pokusava da promoviše sns sektu i njihove projekte. Umesto što bacaju silne pare na taj famozni bgh2o, bolje da su sredili obilaznicu, plocnike po gradu, fasade, metro. Sve što su uradili do sada je teški fus
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=619161#p619161:3n0e0wra je napisao(la):
vradovic » Sub Apr 27, 2019 6:40 am[/url]":3n0e0wra]Odlicna je zgrada. Stanovi ce biti prilicno skupi ali iskreno lokacija i kvalitet su nemerljivi.

Vec kad spomenu kvalitet, ajde jedan isrken odgovor dal je realno da stanovi u bw residences koji su prodavani tako skupo i gde je kvalitet gradnje vrhunski (zanemaricemo onaj pozar koji je se prosirio nenormalnom brzinom) nisu mogli da imaju centralnu klimu nego su ugradjivane klime za svaki stan gde je spoljna jedinica na terasi?

I posto imas tu stan, da li imas klimu u svim sobama?


PS: Stvarno ako nemas nista pametno da napises u vezi gradnje ili neke slike da okacis, nema potrebe da nas trolujes po milioniti put sa istom porukom da su zgrade vrhunske i kako je projekat od zlata vredan, i ako to vec radis ajde bar promeni malo nacin pisanja da to ne bude u jednoj recenici vec daj dve tri recenice sa argumentima. Ono pogledaj svoje postove videces da preko 60 postova su isti tekst.
 
Čini mi se da ih je Košava usporila prošlih dana, dosta je prašine, peska i lomljave bilo.

Uglavnom, nisam primetio značajnije promene od prošlog obilaska.

Počelo je popločanje staza u parku kamenom, lepo izgleda.

Izronila nova nožica obaloutvrde na mestu rupe.

Čopor pasa koji boravi ovde od početka projekta sve manje ima mesta da se sakrije i sada se kreću po gradilištu.

Ulica koja vodi do Kule ima drvored od različitih sorti drveća.
 
po njihovim urbanistickim crtezima (mada to menjaju svaki cas, u zavisnosti koliko para treba da se generalno opere), Terraces nece ici odmah do reke, nego ce ici nesto prvo nizi objekti. Tako da ne znam kakvo sad sire setaliste pominjete?
 
Novi renderi i nove zgrade koje planiraju u budućnosti. Izvor je brošura za BW terase.
 
E sad je vreme da se otvori nova tema za tu novu zgradu Terraces, pa ćemo tu u detalje o toj zgradi....
 
Vrh