Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Ceo BnV opslužuje samo jedan poštar koji raznosi poštu iz Zmaj Jovine. Taj poštar je bio na bolovanju zbog bolova u kičmi, Pošta nije našla za shodno da angažuje zamenu. Pouzdano znam da neka pisma nisu vraćana pošiljaocima niti su isporučena primaocima. Dobiti pismo u BnV je očigledno potpuno random, poput random kvaliteta stana.

Jedan "hack" za sve posetioce BnV-a - ako nema parking mesta, slobodno parkirajte na ulaz ili izlaz iz neke garaže. Parking servis ne pomera vozila odatle jer je to privatan posed a policija ne piše kazne. Neverovatno ali istinito, potvrđeno od strane više radnika obezbeđenja i više upravnika.

A kako dize kola ispred garaza u oststku grada imate li oznaku na ulazu u garazu X-X

A kako dize kola ispred garaza u oststku grada imate li oznaku na ulazu u garazu X-X
Diže i ispred moje garaže van BnV ali to je zato što se poneka bu**** parkira na kolovoz/trotoar ispred garaže a to je javni posed. U slučaju BnV-a, ulaz u garažu je na privatnom posedu. Samo je potrebno da se pređe zamišljeni deo trotoara i da se priđe rampi. Provereno radi.

p.s. Molim potencijalne kupce da na sledećem prodajnom danu pitaju u BnV za poštara i za komunalni red pogotovu u vezi sa parkingom. Značilo bi i ako taj potencijalan kupac odustane od kupovine kad ne dobije željeni odgovor. Ništa ne radi u BnV kao prodajni dani i pitanja potencijalnih kupaca.

Ја једва чекам да после неизбежног повлачења фенсераја крену да се отварају прчварнице и биртије иначе нема неког разлога доћи

Hvala puno na odgovoru, čekala sam upravo to da neko ko živi tamo opiše svoje iskustvo. Pažljivo sam pročitala. BW spolja gledano sve liči na bajku. OK, održavanje i struja (?) je skuplje. Na 60 kvm + garaža (GM) u belvilu, ukupno oko 4.000 din. Infostan je pretpostavljam svuda isti. Struju plaćamo do 4.000 din, ovde imamo u kupatilu klasične bojlere, mašine za suđe i za veš. Grejanje je zaista ok, valjda blizu smo toplane. Poenta u vezi Belvila jeste da je malo udaljen od svega, imam zepterov therapy air i ne pokazuje ništa strašno, ponekad na kratko ljubičasto, zaista retko upali crveno. Ovo je dovršeno naselje, parkiranje je zonirano za posetioce. Ima buke od kompanije Beovrt koja od proleća do zime nešto šiša, duva, père aparatom koji šišti pod pritiskom....Aman!!! Svaki dan. Ljudi prodaju stanove, Novi vlasnici nedeljama renoviraju, buše danima....leti kapaju klime celu noć, jer zgrade sve imaju metalne nadstrešnice i to zvuči kao kokanje kokica, bukvalno!!!! Po cele noći nema spavanja, stanari koji to rade ne puštaju nikoga u stan, ništa upravnik, ništa komunalna policija. Sada spavamo da slušalicama na ušima iz Military Shop. Šta da mislim o svemu, BW ili Belvil? Još očigledno treba razmisliti i istražiti. Još jednom hvala.

Hvala puno na odgovoru, čekala sam upravo to da neko ko živi tamo opiše svoje iskustvo. Pažljivo sam pročitala. BW spolja gledano sve liči na bajku. OK, održavanje i struja (?) je skuplje. Na 60 kvm + garaža (GM) u belvilu, ukupno oko 4.000 din. Infostan je pretpostavljam svuda isti. Struju plaćamo do 4.000 din, ovde imamo u kupatilu klasične bojlere, mašine za suđe i za veš. Grejanje je zaista ok, valjda blizu smo toplane. Poenta u vezi Belvila jeste da je malo udaljen od svega, imam zepterov therapy air i ne pokazuje ništa strašno, ponekad na kratko ljubičasto, zaista retko upali crveno. Ovo je dovršeno naselje, parkiranje je zonirano za posetioce. Ima buke od kompanije Beovrt koja od proleća do zime nešto šiša, duva, père aparatom koji šišti pod pritiskom....Aman!!! Svaki dan. Ljudi prodaju stanove, Novi vlasnici nedeljama renoviraju, buše danima....leti kapaju klime celu noć, jer zgrade sve imaju metalne nadstrešnice i to zvuči kao kokanje kokica, bukvalno!!!! Po cele noći nema spavanja, stanari koji to rade ne puštaju nikoga u stan, ništa upravnik, ništa komunalna policija. Sada spavamo da slušalicama na ušima iz Military Shop. Šta da mislim o svemu, BW ili Belvil? Još očigledno treba razmisliti i istražiti. Još jednom hvala.
Platiš prajm cenu kvadrata a dobiješ limene okapnice, bojler u stanu i split klimu okačenu na zid?? Očekivao sam nešto više...

Sve zgrade u belvilu imaju ove metalne nadstrešnice na prvom spratovima, ima to i dobrih strana. Stanovi su u stvari klasični. Lepi su, klasični, visoki plafoni i sva vrata su natprosečno visoka, veliki prozori. Svi stanovi imaju klasična predsoblja. Da, i to je razlika u odnosu na BW gde su stanovi, bar ono što se vidi na sajtu, moderniji.

Sve zgrade u belvilu imaju ove metalne nadstrešnice na prvom spratovima, ima to i dobrih strana. Stanovi su u stvari klasični. Lepi su, klasični, visoki plafoni i sva vrata su natprosečno visoka, veliki prozori. Svi stanovi imaju klasična predsoblja. Da, i to je razlika u odnosu na BW gde su stanovi, bar ono što se vidi na sajtu, moderniji.
Pa dobro, normalno je da budu moderniji i bolji ako su noviji... Bzvz je da su, uslovno rečeno, lošiji od belvila koji je građen pre koliko, 15tak godina?
Treba da budu bolji

belville je i dan danas je kvalitetniji od 70 posto novogradnji. Estetski Ima tu visinu plafona i vrata da izgleda impozanto. O spoljasnjem izgledu sve najgore, kako danas tako i pre 15 godina, carobnjak iz oza im zavidi na limenim detaljima

belville je i dan danas je kvalitetniji od 70 posto novogradnji. Estetski Ima tu visinu plafona i vrata da izgleda impozanto. O spoljasnjem izgledu sve najgore, kako danas tako i pre 15 godina, carobnjak iz oza im zavidi na limenim detaljima
Da je Mišković preuzeo Savamalu, umesto Arapina, bolji bi bio rezultat.

Вероватно би направио смишљену пословну четврт без гашења железнице.

Zna li se sta je zgrada iza zeleznicke stanice, zaokruzena na slici ?

Untitled.jpg

Ovako zamisljam CIA Headquarter :LOL:

Pristupačna je za potrebe servisiranja i za eventualne intervencije vatrogasaca.

Vrh