Otvara se ruska pekara "Sloj" (treća u gradu) između zgrada Verde i Aurora![]()
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Savršena. Dorćol i Vračar.Kakva je pekara? I gde se nalaze druge lokacije?
Otvara se ruska pekara "Sloj" (treća u gradu) između zgrada Verde i Aurora![]()
Zar na Dorcolu nije restoran, a ne samo pekara? Tj. jeste sigurno, samo ne znam da li ono vode isto pod pekara.Savršena. Dorćol i Vračar.
Нека иселе и оне са Калемегдана и ставе их испод мостова и надвожњака…Padel tereni otvoreni kao i Kafeterija ispod Gazele koja će raditi svakog dana, cena padela do 17h - 3200 dinara, posle 17h - 4200 din... Kafeterija u Savskom parku radiće samo vikendom ili kada je neki događaj ili festival u parku...
Mislim da to gura par likova kad god prodjem prazni tereni i sad ih već ima previseАл су навалили са тим паделом по целом граду.
Radovi su izvedeni kao i u bilo kojoj drugoj novogradnji u Srbiji. Projekti postoje, za neke znam da su ih radili eminentni projektni biroi. Proracuni fundiranja i konstrukcije postoje. Izvodjeno je u skladu sa projektima. Tako da ne vidim zasto bi ovde zgrade bile losije nego bilo gde drugo. Ono sto stoji kao problem je nedostatak obucenih kadrova za izvodjenje zavrsnih radova, tu se najvise i kasni, tu se najvise i fuseri usled neznanja i potrebe za brzim zavrsetkom. Ali to nije problem projekta beograd na vodi, kao ni samog investitora, vec jadnih glavnih izvodjaca i njihovih podizvodjaca.Hvala, tako sam i mislila, ali opet ne razumem se. Nije mi bilo logicno da primeti toliko naginjanje, a nije bilo...
Da se svi pitamo kako su izvedeni radovi i koliko wu bezbedni, to da, ali ne treba siriti paniku valjda