Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Evo još jedne zanimljivosti, ova fotka se na BGH2O sajtu zove "BW Pijaca", tako da izgleda da "Navodni beograd" uskoro dobija i pijacu:

BW-Pijaca-1-500x313.jpg

Možda ste već videli da je sadržaj za ovu "Notu" i dalje zaključan, ali im se slike listaju na Guglu :LOL: Kontam da ćemo za par dana saznati više detalja.
Zar tu nisu bile predvidjene one 2 visoke duguljaste zgrade?

Da li su srušili onda onu usamljenu "kuću" onda na mestu gde će da bude NOTA.

Tamo je ostala jedna jedina u kojoj živi nacionalna manjina

Baš mi je nekako milo bilo gledat kako i dalje žive tu, kao uspomena na prošla vremena ispod Gazele

Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk

Evo još jedne zanimljivosti, ova fotka se na BGH2O sajtu zove "BW Pijaca", tako da izgleda da "Navodni beograd" uskoro dobija i pijacu:

BW-Pijaca-1-500x313.jpg

Možda ste već videli da je sadržaj za ovu "Notu" i dalje zaključan, ali im se slike listaju na Guglu :LOL: Kontam da ćemo za par dana saznati više detalja.
Za džirlo narod - džirlo proizvodi.

Na renderima za BNV ne obraćaj pažnju ni na šta što nije zgrada koje se reklamira :D Tu će ići nešto što će, barem po opisu, izgledati mnoogo gore - tri gigantske zgrade koje će formirati bedem kojem bi pozavideo Džon Snežni sa celom Noćnom stražom.

Njihov izgled još nije otkriven, ali kako sam doznao, ovo što stoji na mapi sajta "Navodnog Beograda" su definitivni gabariti. Idejni projekat je radio valjda Branislav Redžić, a zgrade je projektovao Arhi.pro. Dobili su i građevinsku dozvolu, tako da "coming soon" ;)

Pogledajte prilog 175485
Leleee

Ova prva levo do Gazele je koliko se meni cini prva poslovna zgrada u projektu, bice ok ceo taj blok izmedju Galerije i lozionice, napredak u arhitekturi je ocigledan nakon one serije ruznih dvokrilnih paravana. Takodje ona kula u boji cigle ce doprineti raznovrsnosti fasada. Za sad mi ove novosti deluju ok.

Počele su da iskaču reklame na Instagramu za BW Notu, rekalmiraju je kao zgradu pored najmodernije pijace

Prvo red do Pijace
Prvi red do Gazele
Prvi red do Galerije

Mogli su sve tri uzet :D

Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk

Na renderima za BNV ne obraćaj pažnju ni na šta što nije zgrada koje se reklamira :D Tu će ići nešto što će, barem po opisu, izgledati mnoogo gore - tri gigantske zgrade koje će formirati bedem kojem bi pozavideo Džon Snežni sa celom Noćnom stražom.

Njihov izgled još nije otkriven, ali kako sam doznao, ovo što stoji na mapi sajta "Navodnog Beograda" su definitivni gabariti. Idejni projekat je radio valjda Branislav Redžić, a zgrade je projektovao Arhi.pro. Dobili su i građevinsku dozvolu, tako da "coming soon" ;)

Pogledajte prilog 175485
Evo ih, naziru se malo kada kliknete na Notu na mapi :D

bw nota i redzicevi plakari.JPG

Nota, inače, na renderima liči kao malo "apgrejdovana" Vista. Nešto niža, i sa staklenim ogradama na balkonima, umesto metalnih. Ono što se da primetiti na osnovu strukture stanova je da je zgrada porodično orijentisana, tj. da su gledali da stave više spavaćih soba na manjoj kvadraturi.

Inače, po trenutnim najavama, središnji deo "Navodnog Beograda" nekako ispada najdosadniji, iako bi trebalo da bude najekskluzivniji. Onaj deo koji se naslanja na Savmalu, kraj sebe ima grad, a u ovom kod Gazele imaju Galeriju, poslovne zgrade, Ložionicu, pijacu, a pominju se i škola i bolnica.

Pijaca, uzgred, po opisu sa sajta deluje malo hipsterski, baš kao ono što je neko ovde na forumu predlagao za staru železničku stanicu. Kupiš na tezgi organski avokado i cikoriju, i onda u nekakvom libanskom pop-up restoranu zgrabiš šavarmu, pa sedneš na krovnu baštu i smažeš je, zalivajući je nekim "overpriced" kraft pivom :p

Evo ih, naziru se malo kada kliknete na Notu na mapi :D

Pogledajte prilog 175702

Nota, inače, na renderima liči kao malo "apgrejdovana" Vista. Nešto niža, i sa staklenim ogradama na balkonima, umesto metalnih. Ono što se da primetiti na osnovu strukture stanova je da je zgrada porodično orijentisana, tj. da su gledali da stave više spavaćih soba na manjoj kvadraturi.

Nota deluje najskromnije na renderu od svih zgrada do sad (bar meni), neće ih izvući ni staklena ograda na terasama. Nema garsonjera zato što već godinu i kusur nije problem kupiti garsonjeru u BnV a pre toga je kupovina garsonjere bila misaona imenica (mene nekad davno odbiše na keca). I dalje nema petosobnih, ili će ih biti par na vrhu. Nema ovde razmišljanja o porodicama, već samo razmišljanje o prodaji, i da se popune rupe u ponudi.

Vrh