Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=386845#p386845:ey2d5x1g je napisao(la):
PredragT » 19 May 2016 03:36 am[/url]":ey2d5x1g]Nije Njuz vest, to se OZBILJNO I STVARNO desilo, decko koji radi na parkingu ispred Savanove je ovo video i prijavio policiji a RUPA sa slike koju zatrpavaju je mesto odakle je iskopan sanduk
Iskopali su Panteliju..... Da li su stvarno iskoplali Panteliju? Gde je nesteo Djenka? Kristina snimila neobjavljenu pesmu. Sta kaze svekar Bili.

Javio se i premijer, opet:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da su objekti koji su porušeni u Savamali stečeni kriminalom i korupcijom, te da samo jedan od vlasnika ima 64 krivične prijave, ali da njega i dalje najviše brine to što to nije urađeno u skladu sa pravnom procedurom.

Na pitanje da li ga brine izostanak reakcije beogradske vlasti, Vučić je kazao da ga brine to što je neko pomislio da može da uzme pravdu u svoje ruke.

- Ne bih imao šta da zamerim beogradskim vlastima da su došli u toku dana, sa papirom, i da su to počistili... ako su to bile beogradske vlasti. Čestitao bih im na tome. Oni tamo mogu da pričaju da imaju ili nemaju ovaj ili onaj papir, ali tamo je sve stečeno kriminalom i korupcijom - istakao je premijer.

Kako je kazao, poruššene objekte nikom nisu ostavili "ni mama, ni tata, nego prethodni gradski čelnici na lokalu i zato oni uglavnom i ćute".

On je ponovio da je problem što rušenje nije obavljeno uz potrebne papire.

- To je problem i to ćemo da rešimo. Mislim da je to suština - naveo je Vučić.

Dakle, "nelegalni objekti" iz prethodnih izjava, sada su postali "objekti stečeni kriminalom i korupcijom". To što su prolaznici protivpravno lišeni slobode, to što policija dokazano svesno nije reagovala, to nije spominjao.

Да смо иоле цивилозавана земља комплетна власт би летела наглавачке због овог случаја.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=386880#p386880:4r13a0f2 je napisao(la):
djordje*******g » 19 May 2016 11:21 am[/url]":4r13a0f2]Oni zele guzvu zbog kafica i potencijalnog TC, javni prostor, obala, istorija, Beograd, biciklist. Koga jos briga.
У принципу, ово му дође ритејл парк са реком као додатком. А изнад будућих приземних етажа имаћемо затворено колонијално елитно насеље.

Da li premijer sugeriše da su u borbi protiv kriminala i korupcije dozvoljena sva sredstva, pa i ona nezakonita ?!?
Zanima me da li premijer ima saznanja o korupciji u njegovom okruženju ili ćemo za to da saznamo tek kada se promeni vlast ?!?

savaplay je garant savanova2 pa ovo @ ili ti at označava da je savaplay na promenadi. ja bar tako tumačim.

mada nikada slabija cena nije bila za lim, gvožđe i bakar

U cemu je problem covek vozi biciklu?

Zaniljivo je da one koji su tolko brinuli zbog bezbednosti rušenja u Heregovačkoj odjednom više ne interese bezbednost.

Bezbednost rusenja?
Ljudi su govorili o rusenju bez pravog osnova sto se ispostavilo kao tacno!
Ljudi su govorili o lisavanju slobode prolaznika i cuvara od strane lica sa fantomkama!
Ljudi su govorili o oduzimanju predmeta prolaznicima od strane lica sa fantomkama!
Ljudi su govorili o blokadi cele ulice uz pomoc kontejnera komunalne sluzbe od strane lica sa fantomkama!
Ljudi su govorili u kradji vatrenog oruzja od strane lica sa fantomkama!
Ljudi su govorili o unistavanju tudje imovine pod okriljem noci od strane lica sa fantomkama!

U najuzem centru grada su vlast u Beogradu na nekoliko sati preuzela neidentifikovana lica sa fantomkama koja su pocinila seriju krivicnih dela, a policija posle svega nije nasla za shodno da istrazi slucaju, vec se ispotavilo da je u njemu ucestvovala!

Da li ste vi ljudi svesni o kakvom urusavanju drzave je rec. Da li ste svesni da sledeci put moze doci do prolivanja krvi i gubitaka zivota. Da li ste svesni da postoje ljudi koji ce se u ovakvom slucaju sa pravom braniti, pa i do smrti.

Ovo se u Beogradu nije desavalo ni 90ih, mi smo svi zajedno tako osramoceni da nemam reci. Sve zbog toga sto je Neron potpisao i nije smeo da vozi u rikverc.

Mesec dana ne saznajemo po cijim nalogu je ovo uradjeno, mesec dana ne saznajemo ko su ljudi iz fantomki. Mesec dana MUP Srbije ne zeli da istrazi cije masine su bile angazovane. Gradjevinske masine ne mogu doci u centar Beograda bez da to ne zabelezi barem 100 kamera na putu do Savamale. I ja sam bu****, pricam o istrazi, a policija ne izlazi na teren kada ih ljudi u cijoj sluzbi rade zovu za pomoc!

Ljudi su govorili i o nebebezdnom rušenju. Jer je bila noć. A ovo po danu je kao bezbedno. Ali nikoga se ne tiče.
Zašto se ovo, kao i stotine iseljavanja i rušenja sa Bg na vodi proteklih godinu i po dana nikoga nije ticalo, a Hercegovačka tiče? Zato što su se tamo sukobili exDS "biznis" i Vučić "biznis". I sad zato što se ruše DS biznis šeme ja bi trebalo da verujem da će meni neko isto tako upasti u kuću, da je vraćanje u 90-e i sl. Neće. Budite pametni i ne dozvolite da verujući da branite svoju slobodu, branite u stvari nečije treće interese, nemojte dozvoliti da vas uvuku u njihove "biznis" razmirice. Ako nemate ništa od toga. Ako vas plaćaju onda samo napred ;)

Nisam partijski obojen i tako ce ostati dok sam ziv. A ta spinovanja sacuvaj za sebi ravne.
Sve ovo ce ostati ubelezno, makar ovako virtuelno i sve ide u rok sluzbe svakoga od nas.

To cerupanje lima rade romi na divlje sta ti tu nije jasno to se zove kradja

Pa to i kažem:
Ova krađa nikoga ne interesuje kao prekršaj ali Hercegovačka sve interesuje kao prekršaj. Beznedonst ovih Roma ili ne (ne vidim daleko su na slici) koji hodaju na 10m visine polusrušene zgrade nikoga ne interesuje, a bezbednost ljudi u Hercegovačkoj je sve interesovala.

pa evo tebe interesuje bezbednost i postovanje propisa i to je zaista za pohvalu. ono sto me cudi je da gubis vreme na forumu i cudis se nama umesto da prijavis kradju policiji, razumes da policija a ne clanovi beobuilda treba da intervenisu u ovakvim slucajevima? ili mislis da treba da se organizujemo i uzmemo pravdu u svoje ruke?

Vrh