Veliki Vracar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.11.2009.
- Pohvaljen
- 4.043
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=386503#p386503:1v0g2gvl je napisao(la):jabbu » 17 May 2016 04:56 am[/url]":1v0g2gvl]
Pa teško da će biti spora, to je bila inicijalna ideja, od koje se nadam se odustalo. Širina nije kao "auto-put", to je normalna širina biciklističke staze. Ne mora uvek da bude minimalna. Jedino je možda trebalo uraditi kao kod Beton hale i staviti biciklističku najbliže obali. Drvored bi donekle proredio najezde selfi zombija i svi bi bili zadovoljni. Ovo je svakako bolje nego raspored kod Savanove. Nadam se da će ista i food trucks u nekom trenutku da "lete"
![]()
А ја мислим да овако пристрасно може да размишља само пасионирани бициклиста од макс.17 лета или ту негде (младос` ..... - мало сам завидан признајем :mrgreen: )
Дакле стаза на којој бициклисти "пиче" 50+ км/ч не треба да буде на самој обалоутврди уз пешаке. Да можда при тој јурњави они не уживају "у погледу на таласиће Саве"'? А још пристраснији је ''предлог'' да стаза треба да буде уз саму обалу, а шетачи који се овде воде под кодираним називом ''селфи зомби'' реку терба да доживе поиздаље малко!! Не смеју дакле ни да приђу огради, нема шансе!
Да би и бициклисти уживали у погледу на реку, вожња на стази би морала бити лагана, отприлике за кочење у 1м до заустављања. На тај начин и стаза може бити ту где је, а и укрштање са пешацима престаје да буде проблем. Ко жели само да што пре савлада растојање што већом брзином, треба да има ''велодром'' стазу на неком другом месту
![Dedica :grand: :grand:](/data/assets/smilies/grandpa.gif)