Veliki Vracar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.11.2009.
- Pohvaljen
- 4.043
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=386503#p386503:1v0g2gvl je napisao(la):jabbu » 17 May 2016 04:56 am[/url]":1v0g2gvl]
Pa teško da će biti spora, to je bila inicijalna ideja, od koje se nadam se odustalo. Širina nije kao "auto-put", to je normalna širina biciklističke staze . Ne mora uvek da bude minimalna. Jedino je možda trebalo uraditi kao kod Beton hale i staviti biciklističku najbliže obali. Drvored bi donekle proredio najezde selfi zombija i svi bi bili zadovoljni. Ovo je svakako bolje nego raspored kod Savanove. Nadam se da će ista i food trucks u nekom trenutku da "lete"
А ја мислим да овако пристрасно може да размишља само пасионирани бициклиста од макс.17 лета или ту негде (младос` ..... - мало сам завидан признајем :mrgreen: )
Дакле стаза на којој бициклисти "пиче" 50+ км/ч не треба да буде на самој обалоутврди уз пешаке. Да можда при тој јурњави они не уживају "у погледу на таласиће Саве"'? А још пристраснији је ''предлог'' да стаза треба да буде уз саму обалу, а шетачи који се овде воде под кодираним називом ''селфи зомби'' реку терба да доживе поиздаље малко!! Не смеју дакле ни да приђу огради, нема шансе!
Да би и бициклисти уживали у погледу на реку, вожња на стази би морала бити лагана, отприлике за кочење у 1м до заустављања. На тај начин и стаза може бити ту где је, а и укрштање са пешацима престаје да буде проблем. Ко жели само да што пре савлада растојање што већом брзином, треба да има ''велодром'' стазу на неком другом месту Мислим да је Милош био потпуно у праву.