Ipak sam bio u pravu vradoviću, ni Riviera nema otvoreni bazen pod vedrim nebom za sve stanare, samo onaj za vlasnika penthausa i naravno zatvoreni bazen za stanare. Kad tajkuni budu tražili pool deck, šta da im kažemo od silne bruke i sramote?
Doduše moram da priznam da je Riviera prva zgrada pored stanova u Kuli koji su po mom merilu luksuzni, Perla je po meni za klasu niži nivo kao i sve ostale u BW. Riviera kao i Kula ima centralno hlađenje, ima najzad kuhinjsko ostrvo u većim stanovima, ima najzad i pomoćnu kuhinju u većim stanovima.
Kad sam gledao Kulu kuhinjska ostrva su bila retkost, raspored je bio bizaran, nije bilo stanova sa 4 i 5 spavaćih soba, nije bilo pomoćne kuhinje, bazena na otvorenom itd. Čudio sam se investitorima Kule koji ne znaju šta takva klijentela zahteva. Sad su se malo opametili, osim naravno kad je bazen pod vedrim nebom za sve stanare u pitanju. Siguran sam da će sledeća BW zgrada-perjanica kad za 5-6 godina bude ponuđena morati da ima ovoreni bazen pod vedrim nebom za sve stanare.