mradulovic
Higher intermediate
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=668992#p668992:8a36txmd je napisao(la):Dzigi Bau » 11 Oct 2019 06:31 pm[/url]":8a36txmd]Što se tiče celog ovog projekta BnV šta god mi mislili o njemu, moramo za trenutak da se vratimo u realnost i da čvrsto sa obe noge stanemo na zemlju, stalno se ovde navode primeri, te ovako je u Kopenhagenu, ovako u Barseloni, pa onda Kinezi bi ovo ovako, ja bi isto voleo da imam 100 miliona evra, ali nemam, mi nismo ni Danci, ni Kinezi i nikada nećemo biti, ovde vlada kriminal, bahatost, glupost, neozbiljnost, opšti javašluk, posle mene potop i slično, Srbija nikada neće biti uredjena i normalna zemlja, dakle ovde smo imali samo 2 izbora, prvi je da ostane onako kako je bilo, ona Kalkuta od autobuske i polusrušenih straćara i favela ili ova soc realistička sovjetska betončina, znači samo ta 2 izbora, jer bolje ne znamo da napravimo, po meni je sve bolje nego onako kako je bilo, bolje je ovaj nakaradni BnV jer će bar imati nekakav bilo kakav sadržaj, biće čistije, park, pristup reci itd, sve druge opcije su naša mašta koje su nemoguće u ovakvoj raspaloj, nefunkcionalnoj, sumanutoj državi.
a) mi nemamo 100 miliona evra, mi imamo 3,5 milijarde dolara. Tako je rekao prvi sin ovog naroda.
b) koji sadrzaj? kafana SavaNova, milioniti trzni centar?
c) pristup reci? koji pristup reci kada je setaliste na tom delu uze nego bilo koje drugo setaliste?
d) zemlja nam je takva kakva je, upravo zbog toga sto smo nemi kada se dese ovakve zloupotrebe i prevare posle ovakvog projekta. Pogledaj samo render sa ogledalom. On jeste sprdachina, satira nashe situacija koja je puna istina o nama i nashoj drzavi ali i lazhi - pogledaj samo kako su manje i humanije objekte najavljivali na pocetku umesto kojih smo dobili niz vertikalnih kovcega duz novog bulevara a po novim renderima se smeshe i oko kule beograd