Šta je novo?

Sava centar

Nisam bio do sada u rekosntruisanom Sava Centru, ali da pomenem kao smrtnik da mi koristi što ima javni WC dole kod one nesretne Tehnomanije u koju niko ne ulazi. Takođe je i Lidl super stvar za ove blokove u blizini. Inače, Javno preduzeće Sava Centar kojem je osnivač grad Beograd i dalje postoji i ima zaposlene bez obzira što je Sava Centar u vlasništvu Delte.

Da se updatuje tema @Vox91

1740995833605.jpeg

Занимљив текст али ту је и наша омиљена директорка @Igor предлажем је за почасног члана Беобилд форума 😁

Ljudi,koliko Sava centar - Plava dvorana ima mesta ? Odnosno stolica? Nemojte mi reci da ima 4.050 stolica? Jesu mesta stolice?

Koliko je ono redova do bine sredina 19x5
Gore iznad sredina 25x25 sa strane nisam računao…

E bio sam u Sava centeu kad je renoviran,presukli su stolice,ulaz ima fontana dole,deluje …ne znam šta da Vam kazem fali nesto da bi bilo to to… hidrant je tu!
Wc su isfulšarili najjatrašnije,vidi se da su četkom do ogledala vukli ivice..plocice verovatno neki Mile iz Borče radio… dozeri sapuna mehanički dobro aj…samo dva duvača…stepenice nisu dirali jedino su gelender stavili nov meni se čini…oprali su stakla to mu je dalo PIK…znate šta volim sava centar krivo mi je sto nije više …e da u dvorani pikovanu fasadu nisu dirali,mogli su da je operu karcher puškom sa rotacijom iskidala bi,ovako stoji čađ

Meni je promašaj trakasto osvetlenje na ulazu iz Vladimira Popovića. Nije da te zaslepi ali je neprijatan za oči i smeta ti fa vidiš gde su stepenici, rampe se ne vide najbolje, ploče po kojima gazimo znaju da se ne razlikuju a to je zimi bitno jer du kombinovali klizajuće sa neklizajućima plus asfalt.​

Ljudi,koliko Sava centar - Plava dvorana ima mesta ? Odnosno stolica? Nemojte mi reci da ima 4.050 stolica? Jesu mesta stolice?

Koliko je ono redova do bine sredina 19x5
Gore iznad sredina 25x25 sa strane nisam računao…

E bio sam u Sava centeu kad je renoviran,presukli su stolice,ulaz ima fontana dole,deluje …ne znam šta da Vam kazem fali nesto da bi bilo to to… hidrant je tu!
Wc su isfulšarili najjatrašnije,vidi se da su četkom do ogledala vukli ivice..plocice verovatno neki Mile iz Borče radio… dozeri sapuna mehanički dobro aj…samo dva duvača…stepenice nisu dirali jedino su gelender stavili nov meni se čini…oprali su stakla to mu je dalo PIK…znate šta volim sava centar krivo mi je sto nije više …e da u dvorani pikovanu fasadu nisu dirali,mogli su da je operu karcher puškom sa rotacijom iskidala bi,ovako stoji čađ
Ja sam bio 5-6 puta i jednom pre rekonstrukcije, iskreno je nebo i zemlja sad, e sad uvek može bolje:)

Vrh