Šta je novo?

Saobracajnica kroz blok 64/65

@ Arnirian То што је кривудава је и добро, разбија монотонију ортогоналне пројекције блокова и добра алтернатива Булевару Јурија Гагарина. Одличан предлог.

@ Cotona Да знаш да би требало.

COTOHA":2cu3007k je napisao(la):
Mislite o meni šta hoćete ali ja bih nekako nabudžio kružni tok upravo oko te kule.

Pa sledeći koji bude podmazivao po opštinama neka se zamisli kakav đavo može doći na vlast posle njegovih drugara… :grand:
+1 за ово.

Za početak

1 "slepa" raskrnica u Zemunskoj, "udara" u ogradu IMT
2 kapija IMT iz Zemunske
3 kapija IMT iz Omladinskih brigada

4 - zamišljeni ulaz iz Jurija Gagarina, ulica bi išla duž današnje ograde
5 - ovo je vrlo teško ivodivo, u javnom interesu bi bilo da se sruši Rodićev market, ako se sam ne sruši....

fdsfdsfds.jpg

S obzirom da ce u tom bloku da prave jeftine stanove i ostale trice i kucine,bice neko veoma nelogicno i najjeftinije resenje dzaba ovo saramo :(

relja":luzm1w9z je napisao(la):
u javnom interesu bi bilo da se sruši Rodićev market, ako se sam ne sruši....
Тешко. Изгледа да више смета чак и од оне идиотски подигнуте куле. :(

još jedno moje razmišljanje na ovu nesretnu temu.......

imt.png

ovako bi se đorđa stanojevića direktno spojila sa tošinim bunarom. a ulica tošin bunar bi se direktno spojila sa ulicom jurija gagarina. samo bi morao da se napravi krućni tok kod raskrsnice nikole dobrovića, ump-a, tošinog bunara i ovog novoizgrađenog dela tošinog jel bi to bila petostruka raskrsnica

Nacrtao si ulicu pravo kro zemljište Airport City-ja i odsekao Telenorovu tehničku zgradu od ostatka kompleksa. :)

Ulice se spajaju na mestu benzinske pumpe koja je prošle godine premeštena upravo na to mesto.

Mada, u kakvom je stanju gornji nivo Rodićevog parkinga (rupe do armature, po 10-20 cm dubine) i ono pucanje mermernih ploča kod kasa usled sleganja zgrade, ne bi me čudilo ako taj market za koju godinu proglase nebezbednim.
Ideano za probijanje saobraćajnice, kada su već us**li sa placom Airport City-ja i produženjem Đorđa Stanijevića do Tošinog bunara.

Vrh