Šta je novo?

"Revolucija" [ Poslovni objekat | 10 000 m²]

Bravo i za nadležne, koji nisu videli da su ovi "slučajno" omašili gabarite u samom srcu grada.

A što se Jetbrainsa tiče, pošto sam iz te struke, znam vrlo dobro o kakvoj kompaniji se radi, pa me sad baš zanima, da li će tražiti drugi office u Beogradu?

Mada takođe, voleo bih da kažem, da je dotična kompanija mahom prebacila silne Ruse i Ukrajince u našu kancelariju, tako da čak i da odu, verujem da neće naši IT stručnjaci to osetiti toliko. Pogotovo što znam iz prve ruke, koliko je teško uopšte doći do razgovora za posao u Jetbrainsu.

И то је мање важно. Толико висококвалификованих људи прима огромне плате и овде плаћа порез и троши зарађено.

oke za nas nauke, sta je ce biti ocekivana rezolucija ovog objekta? a kako se radi u normalnom svetu (ako do ovoga uopste dodje)

Кривична одговорност се наравно игнорише и сад следи тотални пораз закона у Србији: Просто иду из почетка у процедуру. Раде идејни пројекат након којег добијају нове локацијске услове који се мењају магично у баш оно што су на дивље изградили.

Бесмисао и дивљаштво који се више не дешава нигде у свету.

Vrh