Šta je novo?

Residence 7+, Zemun

pogled 5 sprat.jpg

Slika sa terase petog sprata, što se tiče buke sa ulice nije velika za sada.

Pozdrav svima!
Buduće komšije, da li su krenuli radovi na novoj zgradi - rušenje postojećih objekata?
"Почетак извођења радова је 28.08.2025.године, а завршетак радова 15.06.2027.године."
Hvala! 😊

Pozdrav svima!
Razgledao sam ranije zgradu Residence 7+, i razmatrao kupovinu stana u Novih 7+. Tada zbog nekih drugih okolnosti, nisam odlucio da uzmem stan. Sada su cene dodatno skocile, a i nema toliko slobodnih stanova.
Da li neko zna neku drugu novogradnju u okolini (Kalvarija, Save Kovacevica). Znam za postojanje Ze-Parka i novogradnje u Mozerovoj.
Izvinjavam se unapred sto koristim ovu diskusiju za to, ali nisam uspeo da pronadjem adekvatan forum da postavim pitanje.

Sad smo bili u salonu u Residence +. USaglasite finansijske detalje, proverite podatke jos jednom i čeka se predugovor na mejl. Imamo par dana da ga procitamo, damo komentare itd. Kad se usaglasi, cekamo termin od advokata za potpisivanje predugovora kod notara.
Sto se tice pocetka radova, Conza ne zna kad ce tacno poceti, to vec zavisi od izvodjaca koji imaju rok do kad da zavrse zgradu. Svi uslovi za pocetak gradnje su ispunjeni.
Pozdrav

Bojim se da će nas obavezati na duži rok, a po nepovoljnijim cenama.
Tako da nemaju oni šta da ispravljaju, nego će gledati da se obezbede.

Bojim se da će nas obavezati na duži rok, a po nepovoljnijim cenama.
Tako da nemaju oni šta da ispravljaju, nego će gledati da se obezbede.
Ono što su meni rekli da je u 1.fazi bilo loše održavanje i da tada nisu određivali uslove održavanja i već tada mi najavili da će verovatno biti uslovljeno.
Kao neko kome je to posao a i poučena iskustvom za prethodni stan, kad investitor obavezuje, to je rok od 2godine i sigurno cena bude jača jer uvek idu po kvadratu umesto po posebnom delu.
Ono što je za sada realno za sledeću godinu je nekih 40eura po stanu i 10+ eura po garažnom mestu za zgrade i komplekse koji imaju sisteme kao 7+.

Jel zna neko koji su troskovi mesecnih rezija leti i zimi u Residence-u? Leti i zimi (infostan,grejanje, struja, kablovska i net, odrzavanje zgrade..) za stan od oko 70m2

Vrh