Pa to njih je neverovatno poslužilo vreme...DusanBG":yxw8mz0w je napisao(la):Istina. I moguće sasvim da će završiti u roku, mada brzinom kojom rade i to je upitno za sada (mada mnogo kamiona je aktivno ovih dana). Da nije ovako savršeno vreme ne bi bilo šanse da ispoštuju taj, inače vrlo dugačak, rok.
sve se nadam samo da će sve onda biti dovoljno dobro da nikakvi dodatni radovi ne budu posle.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=682822#p682822:2sigmzbo je napisao(la):relja » 24 Nov 2019 09:12 pm[/url]":2sigmzbo]Пуштена је расвета на делу од насипа до занатског центра.
Таман лепо да се виде пропусти.
Не знам како , али поједина поља за камене плоче која су исекли у асфалту су за пар цм дужа или шира него што треба.
Те зазоре, пошто су плоче донете већ исечене на меру су решили испуњавањем, вероватно бетоном.
А могло је и другачије да се реши...
Ja nisam odmah video te klupe na Ušću, i prijatelj koji tamo bio sa decom, mi rekao da je ono katastrofa, ja mislio, ma preteruje, a onda bio tamo...astrodule":db24uw2t je napisao(la):Tako je. Klupe na Ušću su vrhunac nefunkcionalnosti. Plus, što su ivice bile oštre pa su bile još neudobnije.