Ovo je samo preview kako ce biti sa linijskim parkomSetaliste se uopste ne odrzava od strane gradskog zelenila. Skoro sve novo drvece se osusilo jer ga ne zalivajj, da ne pricam o starom drvecu..
Izdignute betonske zardinjerr, raste u vecini samo korov.
Neverovatno lose.
A trasa od zanatskog centra do savskog setalista je izgleda neko stavio u svoj dzep.
Zelenilo ne održava BW već firma Demetra koju stanari plaćaju,da to radi Zelenilo to bi sve bilo žuto i uvenulo...Zelenilo svakako nista ne odrzava, cak ni parkove u najstrozem centru jer su apsolutno sve kapacitete podredili BnV. Tamo svaki, ama svaki put kada ujutru prodjem vidim barem pet radnika zelenila samo u jednoj ulici koji sade, presadju, seckaju cvece koje nemamo ni u saksijama.
I da, samo mi nemojte reci da su to privatnici jer nose kombinezone JKP Zelenilo i voze njihove kamioncice. I to sasvim slucajno ne placaju stanovnici tog kraja putem odrzavanja vec svi mi. Oni verovatno samo one parcele koje su u okviru njihovih stambenih zajednica.
A sto se zalivanja tice, tamo prsti i danju i nocu. Verovatno tako i ulice kvase da im bude prijatnije.
Sve što je na trotoaru, ili razdelnom ostrvu, održava zelenilo. Lično ih vidim makar jednom nedeljno kad idem ka poslu i nazad. Zelenilo između zgrada i uz zgrade održava Demetra i to plaćaju stanari.Zelenilo ne održava BW već firma Demetra koju stanari plaćaju,da to radi Zelenilo to bi sve bilo žuto i uvenulo...
Nemojte da se ljutite, ali najvise volim kada me neko ubedjuje u suprotno onome sto sam video svojim ocima nebrojano puta. Nema potrebe za tim.Zelenilo ne održava BW već firma Demetra koju stanari plaćaju,da to radi Zelenilo to bi sve bilo žuto i uvenulo...