Zdravo svima!
Spominjali ste taj projekat u Cvijicevoj 3 (pompezno nazvan Cvijiceva Palace), pa evo nekoliko infos koje ja skupih (raspitujuci se za projekat).
*2400 EUR + PDV je za stanove okrnute ka Ponekareovoj i Cvijicevoj, a 2500 EUR za one koji gledaju na taj neki tzv.dvorisni park (jer ce valjda zgrada bit i u obliku slova G, pa ce tu negde uglaviti park, koliki? welll, to nisu znali da mi kazu).
*Kako stvari trenutno stoje, stanova koji gledaju na taj famozni park/dvoriste/neshto neshto od 40m2do 51m2 ima jako malo, a da nisu prodati.
*opremljenost i sanitarije su na pragu Sakure
*mogucnost odabira nijanse Bosalovih ivrata , plocica i mozda (kako tumacim sturu tehnicku specifikaciju) branda konzolne WC solje
Saaaad, sta mene buni, a mozda neko ima neki uvid, investitori (bivsi ITjevci) su ovaj put angazovali Magnat nekretnine da posreduje izmedju Njih i Nas (jer ipak ce zgrada sadrzati 90 stanova, pa da se ivestitor ne bakce klijentima).
Ja sam nekako navikla da investitori to outsource-uju nekim stranim firmama, no dobro .
Tokom sastankama sa njima je bilo presmesno, jer osoba koja nas je upoznavala sa objektom je o njemu imala manje informaicja nego sto sam sajt investitora sadrzi ( Ecstatika-e ) nudi. Bukvalno je sve vreme samo ponavljala 'odlicna izolacija (per se) i troslojno, troslojno, najbolje na trzistu, verujte mi '. A oglas za samo jedan tip stanova u ovoj zgradi sam nasla na ----> KupujemProdajem (a uzivo kazu da ima slobodnih stanova i drugih struktura) .
No, raspitivah se i iz prve ruek saznah da je Budimska zavrsena sa vise od 8 meseci kasnjenja (ugovorom je 6 bio predvidjeno) , ali me bune razlozi koje saznah, pa ce mozda neko moci da mi kaze piju li vodu. :?:
-migracija radnika (kao napustali su ih radnici da idu u Nemacku i sl)
-nikako da nabave/uvezu/docepaju se trafoa (EPS ih je zavlacio
)
- previse je bilo udovoljavanja prohtevima kupaca (od odabira polozaja uticnice, do nijansi parketa i svega drugog)
Da, treba napomenuti da Budimska jos nema upotrebnu dozvolu i da su zajednicke prostorije na vrhu iste, izgleda, adaptrirane isto u stanove ('surrise! surprise!), pa nista jos nije uneto u Katastar.
Da li vama ovo sve zvuci........ kao verovatno? :kafa:
Meni se dosta svidja lokacija ove Palache u Cvijicevj, sama zgrada, kao i (neki) stanovi, rezervisah jedan, no sad treba preseci. :bash:
A kako da presecem kad ne nalazim nista na netu o invesitroru i kada me buni ovaj Magnat i njihov angazman? Boo-hooo-hooo.