Šta je novo?

Razni projekti

Tako sam se i ja pitao ko kupi stan na ibarskoj magistrali, tamo gde je bio onaj Mitsubishi salon pa tu okolo...bukvalno s magistrale na parking zgrade staneš..dok nisam upoznao kroz posao nekog lika iz N.Pazara.. Kaže imam stan u Bg i po priči provalim da je bukvalno u tim zgradama..! Kaže ''ma ja samo dodjem kolima u Bg i parkiram ispred zgrade, pa posle sve taksijem. Ionako ne idem posle nigde svojim kolima, nezgodno mi je da vozim po onom haosu!''
Ko zna koliko ima takvih, još je i pametno postupio!

Kad nema zakona, šta , gde kako, nego svako zemljište je za zgradu, a zbog takvih cene kvadrata su u nebesa otišle. Kad su sranje lokacije i stanovi traženi, sledeci na takvoj skandaloznoj lokaciji digne cenu, pa onda na boljim što ne bi digli na 3, 4, 5 hiljada kvadrat

Zatvara se polako i taj deo Ustaničke...ne znam jel pet kuća ukupno ostalo-uključujući i kafanu ''Dušanovački cvet''..!
Nije mi samo jasno ono sa servisom, tako kod semafora na raskirsnici sa Grčića Milenka... Koja bu**** će da kupi stan koji gleda na zid nekog vulkanizera, da ne govorim o svakodnevnoj buci...
па купују стан са очекивањем да неће вулканизер ту бити довека. Иста ствар са локалом у Миријеву

Da li je neko kupio, ili razmatrao kupovinu u BluePoint Residences?

Koliko me pretraga sluzi, ovaj projekat je pomenut samo pre godinu dana kada je zapocet, od tada nista.

Svidja mi raspored stanova, lokacija je dobra, ali znacilo bi ako neko ima neke dodatne informacije.

Hvala!

па купују стан са очекивањем да неће вулканизер ту бити довека. Иста ствар са локалом у Миријеву
Lepo si rekao, ''sa očekivanjem''...
Ima tako jedna lepa novija zgrada (desetak godina) na Dedinju, ul. Smetanina... I oni su očekivali da im se ukloni jedna udžerica sa placa koja im se naslanja na zgradu i zaklanja jedno etaž ipo i dva stana... Prvo mi nije jasno kako je investitor i dobio dozvolu da gradi ako nije raščistio parcelu i drugo-kako se nije dogovorio sa tim vlasnikom-obzirom da je baš velika zgrada i investicija u pitanju? Prolazim neki dan, naložio batica neki koks, dimnjak purnja li purnja...a pored zgrada fenseraj..!
Uslikaću kad budem prolazio po danu jedared...

Projekat BCP na uglu ulica Radivoja Koraća i Vojvode Šupljikca na Vračaru. Vidi se uticaj "druženja" sa ZHA :D

Vojvode-Supljikca-01.png

Тај пројекат је рађен пре те сарадње.

Кјубу изгледа најбоље иду ти мањи резиденцијални објекти.

Da li je neko kupio, ili razmatrao kupovinu u BluePoint Residences?

Koliko me pretraga sluzi, ovaj projekat je pomenut samo pre godinu dana kada je zapocet, od tada nista.

Svidja mi raspored stanova, lokacija je dobra, ali znacilo bi ako neko ima neke dodatne informacije.

Hvala!
Valjda su im samo četvo- i petosobni ostali za prvu fazu u prodaji, osim ako ne čuvaju stanove kao neki što rade.

Jel su poceli sa gradnjom ?
Prodaju stanove vec vise od godinu dana.
Cena im je bila pocetkom godine 3.200+PDV za manje stanove.

Vrh