Pa zapravo je očito iz svega što pišem: prvo da se izgradi, jer je Beograd jedini evropski grad koji nije izgrađen, tj. ima udžerice na puškomet od centra
Pa ne bih bas rekao da nije izgradjen...
Mozda nije Menhetn ali jbg... sta da vam radim. Nije ni Budimpesta Menhetn, iako je oduvek imala 10 puta povoljnije okolnosti, 10 puta vece budzete i 10 puta manje razaranja. Mnoge metropole sveta nisu Menhetn. Fala bogu za to. XD Ne treba nam da budu odvratne nehumane kosnice.
Drugo, udzerice u sirem centru imaju i drugi svetski gradovi.
Trece, ok, kako bi ti resio udzerice? Dozvolom da se gradi bilo sta, pa da jednog dana zamenimo jednu muku drugom, ili da se gradi na valjan i human nacin?
I poljane na Slaviji, koje bi neki da brane, pa još narod za njih i glasa
Emmm, ne, to je park.
Slobodno iznesi argumente protiv drzanja parka na tom mestu, ali nemoj da budes kao neki koji su daleko ispod tebe, pa da park srozavas u poljanu. Deo osnovne skole sam proveo u tom parku, i jedan je od najboljih u gradu. I on i oni koji ga napravise zasluzuju da se naziva pravim, a ne pogrdnim imenom.
Stavise, bas zato se ovde stvari nikad ne nazivaju pravim imenima, zato nam se mnogo toga i dogadja.
Evo npr, kad je neko hohstaplerska dzukela koja dolazi kod drugog u grad da mu menja sve i diktira kako ce da zivi, ja to zovem pravim imenom, kao sto vidis. Ali ne mogu ni ja sve sam ako ce ostatak ljudi da bira da budu crvi i beskicmenjaci.
Nemoj brate to. Nagledao sam se ljudi koji prodaju pozadinu i principe kad im dobri cika """investitor""" obeca ciscenje lifta i krecenje hodnika, pa pristanu na svasta i sklope ugovor sa djavolom, pa posle bude ajme mene, pa kako pa zasto. Pa eto tako, zato sto zine dupe za sljastavim stvarima i slatkim pricama. Ajde jedanput, ajde dvaput, ajde sto puta... ali bm mu brate, koliko puta treba da se opecemo da bi neki ovde shvatili da 95% investitora ce na kraju da vas izvrdaju i nateraju da zazalite sto ste im ukazali poverenje?
Nemoj da idemo u tom smeru. Nemojte toliko da obozavate investitore i grabljivce. Zna ovaj forum i za bolje. Inace moze slobodno da promeni ime u MoneyBuild.