Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ovo meni veoma smrdi... tabla je neka tu ali slike nema. Krenulo je kao rekonstrukcija stare prizemne kuće , platno je razvučeno ali onda je stara kuća cela srušena a sad se pomalja i sparat! A ako se pogleda sa leve strane gde im je platno pobeglo vidi se da ovo što se zida nema veze sa starom kućom..
Da, samo ovo ne traje tako kratko, već mesecima se ovo radi, dosta sporo to ide... Nisam bio na toj strani već neko vreme pa mi je ovakav razvoj događaja veoma veliko razočarenje - tu će izgleda da osvane zgrada od 5 spratova. Voleo bih da grešim ali...
Има и слика, не види се. 6 спратова накаљемљених на “реконструисану” првобитну фасаду. И вук сит и овце на броју, српска редакција. Монструм се пружа дубоко у унутрашњост блока, ко зна колико станова ће да напакују
Izgleda da se nadogradnje starih, prizemnih kuca polako ustaljuju kao praksa.
Da nije beobuild kriv za to? :laugh:
Samo sto nece biti bas kao na planu, jer je potreban siri ulaz za garazu.
Sta mislite o City Residence Vracar? Prosao sam danas vidim da se radi punom parom, na slikama izgleda jako lepo, pa ako neko ima neke pribliznije informacije o samom projektu?
Moje mišljenje je da je ovo bezveze ugurana šestospratna zgradurina na relativno maloj parceli nigde zelenila naravno i ništa spec što se tiče arhitekture čak štoviše lošije od proseka.
Zgrada u Lominoj, dimenzije kako treba, boje kako treba, deo koji gleda na reku zanimljive rešetkaste pergole sve u beloj boji, ulepšao je panoramu grada.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.