[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=512275#p512275:23ddyoca je napisao(la):Master » Uto Jan 30, 2018 2:57 am[/url]":23ddyoca]Prema najnovijim informacijama, za sada se nista ne zna sto se useljenja tice... Radovi se privode kraju ali dozvola ipak jos nije dobijena i pitanje je i kad ce to biti, vezano za vodovod i kanalizaciju. Rok je bio 31.12.2017. za useljenje, pa se pomerala granica na 1.februrar, sad kako stoje stvari, nece biti useljenja pre marta, aprila, maja... Ko zna. Ljudi su nestrpljivi, mnogi nemaju gde a odgovora ili preciznije informacije nigde...
Master, da, otprilike da tako stoje stvari. Zapravo, glavni problem je grad tj. Direkcija i Sekretarijat koji su užasno spori oko izdavanje dozvole, a pazi sada, ako sam dobro razumela izgleda da samu dozvolu na kraju treba da parafira i gradonačelnik prema nekim novim procedurama, što je meni neverovatno!!! Kažu da je u Gradu sada haos jer se svi bave samo izborima, i Master što je najgore, poznajem neke ljude u Direkciji i nažalost ili na sreću, ovo što Srđan priča je istina. Lično sam proverila u Direkciji, oni su imali obavezu da obezbede priključak, sve im je plaćeno, nisu ispoštovali Ugovor i sada kada ovi hoće sami da izvedu radove oni razvlače sa izdavanjem dozvole uz dodatno komplikovanje procedure (gradonačenik, Direkcija, Sekretarijat sada ih imaš koliko hoćeš), a da ne pričam da je potpisan i Ugovor za izgradnju nove, bočne ulice, što verovatno možemo da zaboravimo.... Sve u svemu, ono što je neka poslednja informacija je da oni očekuju da useljenje krene poslednje nedelje februara, prve marta i da svakako do kraja nedelje treba da bude poslat cirkularni mail svim kupcima sa informacijama, da li i kada kreće useljenje, a ukoliko ne budu imali datum zbog čega je to tako its. Istina je da je država i grad u kome živimo katastrofa, ljudi lagano ne ispoštuju Ugovor, probiju sve rokove i ponašaju se toliko opušteno da je to strašno. Nema nikave sigurnosti i izvesnosti i naravno štetu trpimo samo mi..ali dobro tako je kako je...sada ostaje samo da navijamo da se to što pre reši.