Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 60.599
Sreća pa su nam ulice široke i uređene, pa vatrogasna vozila svuda stignu lako i brzo.
Обично трећа фирма која ради опремање возила, Рапиде је радио SkyCar.Ali čudi me to. Ko je zadužen za te montaže? Originalni proizvođač (Škoda), distributer (AutoČačak), serviseri... ko?
Има код нас сличан у Пироту:Mislim da jesu jer nisu više u garaži u Komandi.
Inače evo jednog terenskog Iveca na prodaju u Portugalu. Jedan od najžešćih kamiona koje sam video, generalno.Izgleda predobroi kvalitetno.
Pogledajte prilog 245616
Pogledajte prilog 245617
Pogledajte prilog 245619
Koje su karakteristike tog šumskog Magirusa iz Pirota? (voda, pena, godište…)Има код нас сличан у Пироту:
[УРЛ унфурл="труе"]хттпс://ввв.плусонлине.рс/поводом-дана-сектора-за-ванредне-ситуације-и-славе-ватрогасаца-спасилаца-одр-ан-такти-ко-техни-ки-збор[/УРЛ]
Камиони које су радили Руси (Камази и МАНови са цивилним таблицама који су донација руског центра у Нишу) имају најбољу опрему. Све што је радио ватроспрем је нажалост упитног квалитета.Od svih kamiona najsolidnije mi deluju MAN-ovi. Ali takodje čini mi se da je namenski projektovana kabina kamaza najpristupačnija i najkomfornija.