Šta je novo?

Protivpožarna zaštita (Vatrogasci i vatrogasne jedinice)

Oni bočni sa desne strane kad gledaš sa ulice. Ima 6 vrata pa ona metalna ograda a ustvari iza nje izgleda kao da ima još nekoliko takvih vrata koja nisu u funkciji.

536F2742-725A-422A-A0E5-F3C6B286C1F3.jpeg

Ims jos jedan objekat u produžetku kad se skrene ka cistoci

Вероватно је ограда релативно новија, од пре 20ак година.

Кoliko znam da im u zadnjim boksovima iza ograde stoje uniforme na čivilucima. Jel to oduvek tako ili su ranije bila garažna mesta.

Мислим да су напустили зграду у Омладинских бригада.

Мислим да су у Земуну привремено док се изгради зграда иза станице НБГ.

А по плану би после требало да тамо претерају све шкоде за инспекторат и сва vozila civilne zaštite?

Ко ће знати, у Омладинских су била и возила екипе за НУС, неки џипови и комбији.

Od toliko zgrada koje bleje napuštene ili se ne koriste sramota generalno mup najviše naj ne racjonalnije koristi prostor

А иначе јел има на Звездари неко атв возило, они зелени sa tockovima ili gusenicama? Nisam nikad video po BG

Изузетно корисно и поучно, треба почети од малих ногу.

МАЛИШАНИ КАО ВАТРОГАСЦИ: ГО Нови Београд организовао едукативну радионицу за најмлађе
Миљана Лутовац, 26. 05. 2025. у 11:21
ВАТРОГАСНА станица Нови Београд организовала је јуче едукативну и занимљиву радионицу за све малишане новобеоградског вртића "Маја".
https://www.novosti.rs/c/beograd/ve...ad-organizovao-edukativnu-radionicu-najmladje

Vrh