Šta je novo?

Privatni prevoznici

70503 na 604. To je kad parkiraju kući autobus a ne vidi garažu i četke.
1000011711.jpg

Neverovatno i sramotno, al bitno je da oni rokaju kilometrazu na najprofitabilnijim linijama u gradu, dok Gsp razvaljuje svoje autobuse po centru grada.
Na prve dve slike podolit vozila Strele, a na trećoj podolit vozila Gsp-a koje svako veče prolazi kroz četke, pranje i noćni pregled
IMG_3333.jpeg
IMG_3332.jpeg
IMG_3484.jpeg

Ko ima lepši "vozić" nedeljom? 🤣
Linea ili M&Ms?

P.S. Nije dupliro vozila, kao što zna.

33 lepši vozić 🫠
A da li bi tako bezobrazni bili da su umesto 33 dobili linije 53 i 57?
M*daMala trans makar 3 ikarbusa drži kao rezervu.
Transprodukt na 33 kao zamena?
Sve su to loši privatnici, zaslužuju tako drakonske kazne da se lepo napuni budžet.

Govnea ili Linea, više ni ne prepoznajem prevoznike po ovim itekako kreativnim nadimcima, nije uopšte uticajan prevoznik. Zato su i dobili tu liniju na poptuno drugoj strani grada od njihove garaže sa 50 raskršća u čepovima i jandom turažom.

Јадна туража је готово на свакој приватничкој линији јер се мора набијати кмтража за разлику од претходног уговора где им је било битно да што више уштеде.

Јадна туража је готово на свакој приватничкој линији јер се мора набијати кмтража за разлику од претходног уговора где им је било битно да што више уштеде.
Ti koji pristaju da im robuju i vrte krugove bez pauze za bednu satnicu od 700 dinara su ludaci. Dok ja ovde u Gsp-u imam blizu 900 dinara satnicu u proseku, beneficije 2 meseca i niko me ne tera da vrtim krugove bez pauze, nego imam svojih 5 minuta za koje ti niko reč neće reći, a čak i da napraviš koji minut više.
Nije lako kad sediš na tom sedistu turskih krševa satima, krenu leđa da bole i treba malo ustati sa tog sedišta, a ne da voziš 12 sati bez pauze.

Danas oko 15h sam lično video TP-ov maz u Jurija Gagarina sa displejem 94. Prepoznao sam ga po fontu na displeju i crnoj prednjoj masci. Ne sećam se garažnog, ali imao je trčeći displej.
To je TPov 24503 ( ex45401 stara numeracija). Bio je po mom mišljenju najsređeniji maz u TP floti ali i to su našli način da prodaju. Za sad samo njega. Bila je neka priča da je i 24505 ( ex 45407 ) čuveni Danin sa 531 prodat ali nije. Eno ga vrti na 57. Što ne znači da neće, može to još dugo godina da se tera.

To je TPov 24503 ( ex45401 stara numeracija). Bio je po mom mišljenju najsređeniji maz u TP floti ali i to su našli način da prodaju. Za sad samo njega. Bila je neka priča da je i 24505 ( ex 45407 ) čuveni Danin sa 531 prodat ali nije. Eno ga vrti na 57. Što ne znači da neće, može to još dugo godina da se tera.
Može i zato su privatnici i tražili aneks ugovora da im omoguće da Mazovi ostanu barem kao rezerve

Дана је терала Отокара, али је више не виђам.
E, Dana je prešla u GSP. Radi na 71, 75, 76. Jeste, vozila je maza 24505 jako dugo na 531, pa kad se promenio ugovor vozila je otokara na 59 - 24531 i onda je otišla. Nije joj 59 nikako odgovarao. Ja sam mislio da će preći u Dumeco na 531 pošto je iz Rušnja ai nije, otišla u GSP.

Vrh