Šta je novo?

Privatni prevoznici

Vala i Sagini & Barbadosovi BMC, odrađeno je kod zadnjih vrata jače duvanje, I onda uopšte nije toplo od motora.
I na mojoj liniji je svaki sa uključenom klimom.
Не знам за остале линије али генерално Сага на линији 305 стварно ради одличан посао, возила су чиста опремљена климом, поласци се одржавају, и шта више уопште ми не смета што су БМЦ-ови

Не знам за остале линије али генерално Сага на линији 305 стварно ради одличан посао, возила су чиста опремљена климом, поласци се одржавају, и шта више уопште ми не смета што су БМЦ-ови
Ja ga generalno ne volim, tj rado bih neki kvalitetniji ali u sadašnjim uslovima ga više volim od Cobre (ima ih na 306 & 309).

Međutim, dobro idu zaista, uzbrdo kao metak a onaj plavi tapacir je čist i zaista za razliku od GSP, poštuju i red vožnje i broj vozila.
Jedina zamerka je ponekad neprikazivanje na aplikaciji ali to se redovno prijavljuje, pa će se rešiti 😆

Начуо сам да аутобуси 307 неће уопште ићи на брдо колико сам чуо проблем су им немогућност мимоилажења аутобуса у Милоша Обреновића и да стрела не жели да вози на брдо због тога не знам да ли је тачна информација надам се да није јер било би катастрофално због тих људи који користе градски превоз већ сад су људи полудели и ван себе зато што немају аутобус па морају да силазе две и по станице

Начуо сам да аутобуси 307 неће уопште ићи на брдо колико сам чуо проблем су им немогућност мимоилажења аутобуса у Милоша Обреновића и да стрела не жели да вози на брдо због тога не знам да ли је тачна информација надам се да није јер било би катастрофално због тих људи који користе градски превоз већ сад су људи полудели и ван себе зато што немају аутобус па морају да силазе две и по станице
Njima je za tu liniju očito sve problem - od najmanje rupe na putu do najmanje uzbrdice i krivine. GSP je decenijama tu radio bez problema, a oni su sada našli neke finese da glume pa da odlučuju dal će da voze tu i tu. Ako nisu spremni da rade na toj liniji, prosto neka je predaju prevozniku koji hoće da radi bez mnogo p*ose*avanja od tačke A do tačke B.

Nije tačno. Ponovo glupe teorije zavere čim malo ne ide bus zbog radova. Naravno da ćemo imati prevoz do brda, a spominje se će malo proširiti Miloša Obrenovića, e sad videćemo kako jer nema baš mesta.

Е одлично ако је тако мада у последњих пар месеци било је доста тумбања трасе те они радови на Устаничкој те сад у Винчи највише ми смета не конзистентност возача јер неки оду на брдо неки окрену директно из Јагодинске неки окрену код старе окретнице не може човек да их похвата којом трасом ће ићи надам се да ће се ускоро ови радови завршити и линија усталити на Устаничка-Винча брдо и обратно и крај

A baš sam se zabrinuo zašto već 2 nedelje Strela nije napravila nešto.

1000057685.jpg

pocela i saga trans da farba bmcove svoje al koliko vidim pise idalje na plavom busu i firma i sve vrv nece skidati

Сага је изгледа једини превозник који идаље оставља дирекцијски број са предње и задње стране возила. Такође оставља и сам назив фирме након фарбања возила.

Predstavljam vam najnoviju pojavu na liniji 89! Predivni, reanimirani ЛиАЗ 5292. Pogledajte prilog 241794
Elem, kako su ovo izbacili na liniju, mislio sam da su svi Liazi istrebljeni....

Uf, odlična slika. A ta ruska konzerva samo zarđale šipke ima, pocepana sedišta pa to je pis živi. Unutra kuvanje, a spolja skoro savršen.
Da lažnu sliku očekivanja da je dobar i unutra.
Drago mi je što je preživeo, ali nije ni u ludilu za liniju 89. Ne mogu ni na 55-ici da stave.

Pedesetice danas dve krenuše sa okretnice kao da su na istom polasku....

Блокира се окретница, морају у пару да крену.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Takođe linija ide na 4 minuta, lagano se stignu dva busa, dovoljno je da jedan pretekne celu kolonu kod Plavog mosta i ubaci se, a drugi regularno čeka u levoj traci.
Bukvalno se ne sećam da je ta linija ikad išla po nekom redu vožnje. Sasvim normalna pojava da idu 2-3 jedan za drugim, pa je nema i po pola sata... Dosta komplikovana trasa sa više "čepova". Svi koji koristimo 50-icu smo realno naviknuti da funkcioniše tako.

Vrh