Busloverbk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.11.2023.
- Pohvaljen
- 1.441
onaj najnoviji Maz mi se mnogo svideo, jer je izuzetno udoban. Bio je vikendom na 74 dok je LDM držao jedan polazak. Jedva sam čekao da njega pošalju.
onaj najnoviji Maz mi se mnogo svideo, jer je izuzetno udoban. Bio je vikendom na 74 dok je LDM držao jedan polazak. Jedva sam čekao da njega pošalju.
bolje i oni, nego GSP sa furunama IK112LE.
Dok su radili na 35 - ici palili su klimu u električnim busevimaШта мислите да ли ће на 79 макар једанпут упалити климу током ове сезоне, или ће се онда превише брзо испразнити батерија... Већ пар дана унутра је пакао. Али зато ако пређем на 26 у Хајер, тамо је -15С хах
Ne idu u vozicu nego pokazuje vozila iz oba smera, tu gde su dupla je po jedno vozilo iz jednog i jedno iz drugog smeraОдлично функционише систем кружне линије, само у возићу иду..
Не мора да значи.., од како немају време чекања на Винчи сустижу се само један за другим, буквално иду на 7-8 минута слепљени.Ne idu u vozicu nego pokazuje vozila iz oba smera, tu gde su dupla je po jedno vozilo iz jednog i jedno iz drugog smera
Kakva sprdnja od objave. Em bi im trebalo vremena da to izvedu, em bi im trebalo adekvatno prevozno stedstvo da je prevezu u neko tajno skrovište, pa potom ide ugovaranje prodaje klime bez papira nekom naivnom prevozniku
Lepo je rekao Đole, psihotest za sve profesionalne vozače D kategorije. Takvi mentoli nam sramote profesiju i onda mnogi ljudi imaju predrasude prema vozačima.Sećam se da se ovde propagiralo kako 601 mora da se uzme GSP-u, jer ne šalju zglobove danas kod Sava Centra na 601 zglob je statistička greška.
Danas gledam, neka žena trči ka busu, ovaj je čeka, i kada je ušla, ovaj joj kaže "Ne brini se sestro, čekaj i ti mene kod kuće" i baca joj neke seksističke uvrede.
Kasnije, neka žena zaboravila da stisne STOP, vozač joj se dere kako će joj nabiti .I. u usta.
Došlo je vreme da se čovek zapita da li da pusti devojku, sestru, majku u autobus dotične firme, kakav skup jadnih i frustriranih ljudi.
Transprodukt takođeHaha Linea se smeje iza ugla..
Pisao sam o ovome ranije ovde i prijavljivao, ali džaba. Što je bahatiji, to je bolji za Strelu.Sećam se da se ovde propagiralo kako 601 mora da se uzme GSP-u, jer ne šalju zglobove danas kod Sava Centra na 601 zglob je statistička greška.
Danas gledam, neka žena trči ka busu, ovaj je čeka, i kada je ušla, ovaj joj kaže "Ne brini se sestro, čekaj i ti mene kod kuće" i baca joj neke seksističke uvrede.
Kasnije, neka žena zaboravila da stisne STOP, vozač joj se dere kako će joj nabiti .I. u usta.
Došlo je vreme da se čovek zapita da li da pusti devojku, sestru, majku u autobus dotične firme, kakav skup jadnih i frustriranih ljudi.
Izvađeni aparati iz Sorova i ubačeni u nova Strelina vozila. Ovaj nesrećni 7141 je radio na 351Wtf? Nije fotošop. Upravo. Iza je 8141.
Pogledajte prilog 241076
Nisu doradjivaneДа ли су кобре на 309 дорађиване.тј да ли је убачено 4 седишта и смањен простор за стајање
Није фотошоп, у праву си. Сигурно си њихови апарати узети и уграђени у нова Стрелина возила, нема шта друго.Wtf? Nije fotošop. Upravo. Iza je 8141.
Pogledajte prilog 241076
Trenutno je električni Otokar P26613 na servisu hladnjaka i klima kod Duleta u Umci. Četvrti do sada Otokar kog su poslali na prepravku instalacije klime - moraju da se menjaju sve cevi od klime, pošto fabričke ne odgovaraju i brzo otkazuje sistem (mali prečnik te stvara veliki pritisak). Sličan problem imale su i Valeo klime na Kobrama.Шта мислите да ли ће на 79 макар једанпут упалити климу током ове сезоне, или ће се онда превише брзо испразнити батерија... Већ пар дана унутра је пакао. Али зато ако пређем на 26 у Хајер, тамо је -15С хах
Svaka čast Turcima, gledaju da uštede i stave najmanje moguće cevi, pa onda klima ne može da radi usled slabog dotoka freona. Hvala na info u čemu je problem sa klimama.Trenutno je električni Otokar P26613 na servisu hladnjaka i klima kod Duleta u Umci. Četvrti do sada Otokar kog su poslali na prepravku instalacije klime - moraju da se menjaju sve cevi od klime, pošto fabričke ne odgovaraju i brzo otkazuje sistem (mali prečnik te stvara veliki pritisak). Sličan problem imale su i Valeo klime na Kobrama.
Vala i Sagini & Barbadosovi BMC, odrađeno je kod zadnjih vrata jače duvanje, I onda uopšte nije toplo od motora.79 je ovih dana bio pakao kad su bile vrućine, muka mi je bilo da udjem za vikend, a zato moram da pohvalim plavi BMC na 77, klima je bila odlična.