Strela sa busevima sa Beogradskih linija dovozi iz Pirota Ćaćije za Beograd.
U pitanju su autobusi Strele Kragujevac, i u njima su valjda Bugari.Strela sa busevima sa Beogradskih linija dovozi iz Pirota Ćaćije za Beograd.
trebali su onda GSP-ova i Lastina vozila jer ih itetako ima.Камо среће да су га камењем гађали...
a ma nemoj? A da je neko gađao GSP-ovo ili Lastino vozilo onda niko ne bi reč rekao. Pošto i njihova vozila voze SNS-ovce. A Lasta i GSP neka samo nastave da ih voze jer niko u tim firmama nema m**a da im kaže NE. A mogu da se kladim da i u Streli 80% vozača bi odbilo da ih vozi.70077 гађан са јајима.
Јел се за превоз ботова користе само приградски аутобуси или има и градских? ( не мислим само на стрелу већ на све превознике јгп)? Јел било некад случајева возила гсп-а да су превозили ботове на митинге ја их искрено никад нисам видео?
Naše iz Vinče je vozio Conecto 197, a bilo je apsolutno svega i bar 100 vozila Gsp-a. Takođe Strela je slala i gomilu gradskih autobusa, najviše nove plave Cobre i Conecte koji još nisu ni pušteni u saobraćaj.Јел се за превоз ботова користе само приградски аутобуси или има и градских? ( не мислим само на стрелу већ на све превознике јгп)? Јел било некад случајева возила гсп-а да су превозили ботове на митинге ја их искрено никад нисам видео?
Ja sam video Strelin dupli Conecto u Rakovici.Naše iz Vinče je vozio Conecto 197, a bilo je apsolutno svega i bar 100 vozila Gsp-a. Takođe Strela je slala i gomilu gradskih autobusa, najviše nove plave Cobre i Conecte koji još nisu ni pušteni u saobraćaj.
Vozili su i neki Higeri GSP-a botove u Sremsku Mitrovicu.Јел се за превоз ботова користе само приградски аутобуси или има и градских? ( не мислим само на стрелу већ на све превознике јгп)? Јел било некад случајева возила гсп-а да су превозили ботове на митинге ја их искрено никад нисам видео?
Koriste se i gradski i prigradski, sve moguće raspoloživo. Pre 2-3 godine za jedan miting su zglobni MAZ-ovi sa linije 511 išli u Novi Sad po pristalice SNS-a.Јел се за превоз ботова користе само приградски аутобуси или има и градских? ( не мислим само на стрелу већ на све превознике јгп)? Јел било некад случајева возила гсп-а да су превозили ботове на митинге ја их искрено никад нисам видео?
Нисам знао и мени је просто логично за гсп да би требало да се експонирају као јкп фирма тј да се ставе на располагање странци као остале јкп у граду само нисам виђао њихове аутобусе по митинзима углавном ту предњаче ласта стрела и остали локални и туристички превознициKoriste se i gradski i prigradski, sve moguće raspoloživo. Pre 2-3 godine za jedan miting su zglobni MAZ-ovi sa linije 511 išli u Novi Sad po pristalice SNS-a.
Što se konkretno GSP-a tiče i njihova vozila su vozila za mitinge, mada ne toliko masovno koliko u poslednje vreme.
Suludo je očekivati da GSP-ova vozila ne voze mitinge kad su na najvišim pozicijama ljudi koji su tu direktori baš zahvaljujući članstvu u SNS-u.
Sve su pokrili jer imaju ogroman broj vozila. Povukli su sve Intoure za miting, a onda su na linijama 860 vozili Citari, Conecti, Otokari, Cobre i troosovinci Solarisi.Добро да је стрела успела да покрије своје поласке на 307 обзиром колико су аутобуса послали на митинг
Редовна флота је била на 307 данас, ниједно редовно возило са 307 није отишло на митинг.Добро да је стрела успела да покрије своје поласке на 307 обзиром колико су аутобуса послали на митинг
Да да мало сам се уплашио за превоз данас јер сам стицајем околности више пута морао да користим 307 4-5 и стварно су супер циркулисали негде сам прочио да стрела од свих превозника има највише возила у резерви нзм колико је то тачноSve su pokrili jer imaju ogroman broj vozila. Povukli su sve Intoure za miting, a onda su na linijama 860 vozili Citari, Conecti, Otokari, Cobre i troosovinci Solarisi.
Tacno, imaju sigurno. Jedno 95% gradskih autobusa na mitingu uopšte nigde ni ne voze, nego samo stoje registrovani i čekaju da se završi novi tender za potez 600 i prigradДа да мало сам се уплашио за превоз данас јер сам стицајем околности више пута морао да користим 307 4-5 и стварно су супер циркулисали негде сам прочио да стрела од свих превозника има највише возила у резерви нзм колико је то тачно