Šta je novo?

Privatni prevoznici

Koji je ovo tip ekrana po redu? Cenim jedno 5-6 model ShitLogic-a.
Dva simultana za GPS sa dve odvojene mape (dupli GPS ako pitaš Šapića), jedan za kupovinu karata i jedan za ovo, šta god da je.

1744016200269.png

Vraćajte (r)akije, kakav sad bre otokar cng na liniji 70?! (sarkazam)
Često nove cng buseve stave na 94, dugačka linija i još se isplati.
3-4 novih Otokara su na 94, ali eto našao se jedan na 70 koja je takođe jako profitabilna linija. Takođe se mora reći da Cvrčak nema liniju koja nije profitabilna i da je bukvalno imao da bira koje linije želi, pa se onda Velja Bamiron pobunio.

I na kraju ništa od rada Bamirona "pod imenom CLC", vozila prodata širom Srbije, ostade samo rent-a-kar i onaj salon sa reklama

Život je nekada karma.
2011. je njegovo vozilo na okretnici na Zvezdari ubilo dvoje studenata, radnik nije bio prijavljen (tek retroaktivno), a vozilo neispravno. Pritom što se stalno nad tim vozačima iživljavao, nije ih plaćao itd...

Jbg, žao mi, jer je imao dobro održavane autobuse, ali to je neka kosmička pravda, otpasće nekada Bane, C&LC i ostali sigurno kao i on.

На линији 307 пола возача не поштује нову трасу неки скрену код поште а неки наставе главном улицом

Život je nekada karma.
2011. je njegovo vozilo na okretnici na Zvezdari ubilo dvoje studenata, radnik nije bio prijavljen (tek retroaktivno), a vozilo neispravno. Pritom što se stalno nad tim vozačima iživljavao, nije ih plaćao itd...

Jbg, žao mi, jer je imao dobro održavane autobuse, ali to je neka kosmička pravda, otpasće nekada Bane, C&LC i ostali sigurno kao i on.
Sećam se tog slučaja, Liaz na 77 beše, ali oni kao firma nisu imali velike posledice. Samo je radnik verovatno osuđen za krivično delo potencijalno, a za sve ostalo, skraćenica d.o.o sve govori, društvo sa OGRANIČENOM odgovornošću.

Banbus je u poslednjih 10 godina imao više nezgoda sa smrtnim ishodom, točak koji je otpao, pa eksplozija vozila kod Pinka, itd.

На линији 307 пола возача не поштује нову трасу неки скрену код поште а неки наставе главном улицом
Pa ako su radovi onda valjda postuju sve boze sacuvaj prijavljujem uvek kad nesto nepostuju a najvise mi se gadi 307 zbog nepranja vozila gsp je bio makar podnosljiv sto se toga tice i toliko mi nedostaje

Pa kad ne rade ništa i autobus može da prođe glavnom ulicom, zašto da ne idu redovnom trasom i ne gube džabe vreme. Ja isto svojim kolima samo produžim pravo i to je to. Kad krenu da rade asfalt i skroz zauzmu jednu traku, onda će svi ići izmenjenom trasom.

A na 313 vozači na izmenjenom delu trase ne koriste stajališta, bez obzira što zvanično piše da ih koriste, čak su vozila i vidljiva na app na tim stanicama.

Koriste stajališta, meni je stao kod Petra Kočića j jednom kod Zdravstvene stanice.
Meni od 7-8 puta koliko mi je nailazio od izmene nijednom se nije zaustavio, a kod doma zdravlja jedino i stanu jer iz Leštana gotovo uvek tu neko silazi.
Drugarici koja živi u Rifata Burdževića stanu jedino ako neko izlazi tu.

Pa kad ne rade ništa i autobus može da prođe glavnom ulicom, zašto da ne idu redovnom trasom i ne gube džabe vreme. Ja isto svojim kolima samo produžim pravo i to je to. Kad krenu da rade asfalt i skroz zauzmu jednu traku, onda će svi ići izmenjenom trasom.
Да могуће да користе то док мајстори раде јер угл сам их виђао после 4,5 да иду главном само не знам због оног привременог стајалишта у Николе Пашића јер могуће је да се деси да људи чекају аутобус а он не пролази туда. Такође данас случај уместо Јагодинском мајстор прошао Николе Пашића улицом да ли је проценио да му је лакше туда или је дошло до неке измене нзм био сам позади па нисам видео да ли је у Јагодинској било неких препрека или нешто што онемогућава пролаз

Да могуће да користе то док мајстори раде јер угл сам их виђао после 4,5 да иду главном само не знам због оног привременог стајалишта у Николе Пашића јер могуће је да се деси да људи чекају аутобус а он не пролази туда. Такође данас случај уместо Јагодинском мајстор прошао Николе Пашића улицом да ли је проценио да му је лакше туда или је дошло до неке измене нзм био сам позади па нисам видео да ли је у Јагодинској било неких препрека или нешто што онемогућава пролаз
Причао сам са тим возачем што је прошао улицом Николе Пашића, рекао ми је да је асфалт почео да се одрања на самој раскрсници Јагодинске и Белог Брда, може да се деси да му проклиза аутобус и да оде у … Такође на том истом возилу пада висина и зато избегава да иде Јагодинском.

Значи Стрела ће имати 100% Ластре.

Причао сам са тим возачем што је прошао улицом Николе Пашића, рекао ми је да је асфалт почео да се одрања на самој раскрсници Јагодинске и Белог Брда, може да се деси да му проклиза аутобус и да оде у … Такође на том истом возилу пада висина и зато избегава да иде Јагодинском.
Jedan sa 70364 je danas išao samo kroz Nikole Pašića ka Keju i odatle skrenuo levo. Verovatno se plaše da im ne propadne bus u rupu, jer uvek bus ulegne levim zadnjim točkom.

Jedan sa 70364 je danas išao samo kroz Nikole Pašića ka Keju i odatle skrenuo levo. Verovatno se plaše da im ne propadne bus u rupu, jer uvek bus ulegne levim zadnjim točkom.
Сад кад боље размислим, боље је да им сад буде редовна траса кроз улицу Николе Пашића него да иду Јагодинском. Бусеви и камиони су направили оно улегнуће и сад је толико небезбедно да само чекам дан кад ће неки аутобус да пропадне у ту рупу.

Vrh